Melekannesiiiii Önümüz Ramazan alışveriş yapacağım yemeklik. Kıyma olmuş 230 lira. Domates gördüm bugün 35 lira dediler. Tavuk zaten almış başını gidiyor. Eskiden haftada bir piknik yapardık şimdi ayda bir bile yapamıyoruz. Sizin bulunduğunuz yerlerde böyle mi😔
aktifmaya Melekannesiiiii Konya 240 lira kıyma, tavuk 39 lira bu Ramazan evlerde et zor pişer heralde 🥴
Cik Melekannesiiiii çok basit aslında ithalata dayanırsa et artar hayvancılık çiftçilik ölmüş can çekişiyor memlekette hayvancılık yapan kadın diyo ki yem alamıyorum hayvanlarımı satılığa çıkardım başkanımızda diyoki ooo biz satınalacak hayvan bulamıyoruz efendim hemen alalım ilgilensin arkadaşlar üzülme diyo çok güzel bi çözüm bulmuş gibi kadıncağızda bişey diyemedi gözlerimle izledim kulaklarımla duydum bunları görüp kahroluyorum 😏ya biz anlatamıyoruz yada bizi anlamak istemiyorlar ama bence ikincisi yazık ne hallere geldik 300 lira olur merak etmeyin bu gidişle
dunyaylabenimaramda Melekannesiiiii Ankara Büyükşehir belediyesinin et satış otobüsleri var. 175 liradan aldık. Hangi ilçedeyseniz takip edin
Zehra_minikkusum Melekannesiiiii Ankara’da çok pahalı ve biz tadını çok beğenmiyorum o yüzden memleketten istiyoruz toplu olarak baya götürüyor hemde 50 60 lira daha uyguna
oglumubeklerken Melekannesiiiii 240 TL olmuş geçen hafta. 1 2 Ay öncesine kadar 100 TL lik kıyma alırdık 5 kişi doyardık, şimdi 100 TL lik kıyma avucumun içi kadar
elizabeth Melekannesiiiii gerçekten çok pahalı ya. bulunduğunuz yer de et-balık kurumu vardır illa ki orayı takip edin daha uygun oluyor. Annemler ordan alıyor genel de lezzetli de yani.
Metig_63 Melekannesiiiii oha ne kadar pahalı bizim burda o kadar değil ya kıyma 140 falan ama tavuklar aynı fiyat
Deletedmom_62 Melekannesiiiii hiçbir fikrim yok. Kasaptan kıyma almaya güç yetmiyor ki. Ben ayda 1 falan şoktan ya da a 101 den 400 gramlık paketlerle aliyorum şimdi baktım 400 gramı 87 TL imiş bu durumda kilosu 220 TL falan oluyor baksana kasapla aynı fiyata aliyormusum ucuz sanip