Denizpoyrazz Kbrky52 Karaca hatır hups kullanıyorum memnunum. Daha önceden de fakir kaave kullanıyordum oda güzeldi.
AFC balkupununannesi ay geçende fiyatına baktım 9 bin tl olmuş evlenirken 2 bine almıştım şok oldum 😂
Canparem35 Denizpoyrazz bizde de ayni makinadan var ne köpüklü yapiyor nede duzgun calisiyor bi tane kahve yapiosa 2.de kırmızı isik uyarisi makina degil basima dert almisim sans isi sanırım
Mtzzeynep AFC ben çalışırken iş yerine almıştık 450tlydi patrona dedim ki çok pahalıya aldık diye. Sonra 450ye bulsam da alsam diye çok bekledim 🙈
babyyyy1 Kbrky52 karaca hatır hups kullanıyorum ben Türk kahvesini köpüklü güzel yapıyor ama sütlü kahveleri cok guzel olmuyor ama sadece Türk kahvesi icin bile alınır
Elisa_dmr babyyyy1 ben de kullanıyorum bende sırf sütlü kahvesi güzel diye aldım çok seviyorum sütlü kahvesini
_YanakReisinAnnesii Kbrky52 korkmaz hazneli olanı kullanıyorum, memnun değilim. Kahveyi yakıyor çünkü acımsı oluyor kahve . Bence en güzeli elektrikli cezve şeklinde olanlar en azından yakmıyor 😂
Sadeturkkahvesi Kbrky52 okka memnunum ama önceden bekonun ikilisini kullanıyodm ondanda çookmemnundum
Annesi23 Kbrky52 korkmaz almayın da ne alırsanız al alt tarafı açık olduğu için su kaçıyo bozuldu benimki
ozomom Kbrky52 Arçelik telve ☕️ Eğer kalabalık bir aile değilseniz tek cezveli olanı yetiyor, köpüklü yapıyor uzun zamandır kullanıyorum