Elvin-ecrin Bebeğim 1 hafta önce ilk dişini çıkardı ikinci dişini çıkarmaya çalışıyor bu iki diş arası ortalama kaç gün sürüyor ve diş çıkartırken kullanılabilecek bişey varmı acaba
Arelmommy Elvin-ecrin Bebeğm ilk dişini patlattıktan bir kaç gün sonra diğerinide patlattı ama her bebek farklıdır bence gün süresi uzayabilir taze soğan sapı veriyorum ben bazen kaşıntısını alıyor diş jelleri falan zararlı kullanmak istemedim🫶🏼
Glbnn Elvin-ecrin geçmiş olsun canım. Sanırım kızımda diş çıkarıcak. Belirtileri nelerdi? Ne kadar sürdü çıkması?
Elvin-ecrin Glnr89 emin misiniz peki akrabalarım 10 gün falan geçer dedi ama ben çoğunluğun fikrinide öğrenmek istedim
Glnr89 Elvin-ecrin alt iki dişle üst 2 diş arası süreden bahsetmek istemiştim eksik yorum yazmışım kusura bakmayın 😬💐
Elvin-ecrin Glbnn ateş var çok kötü ateşi 39 oluyor devamlı napacağımı bilmiyor sevdiği şeylere bile ağlamaya başladı
Glbnn Elvin-ecrin 6,5 aylık benim kızım. ateş çok yüksek değilmi diş için? Max 38 dereceymiş normali. Tabi internette okuduğum söylüyorum. Ateşi 37,7 di sabah baktığımda. Siz daha iyi bilirsiniz ama fitilmi verseniz veya bir dr a danisin isterseniz
Elvin-ecrin Glbnn ewt bende internette max 38 diye okumuştum dr götürmüştüm sabır dedi sadece yapacak bişey yok dedi calpol ver dedi ateşi yükselince
Elvin-ecrin Glnr89 önemli değil 😉akrabalarım yaklaşık on gün falan dedi bende iki ayı duyunca şok oldum o yüzden sordum