Kevserberatt Kızlar bebeğim 4 gün sonra 7 aylık olacak inşallah halen dişi çıkmadı ne zaman çıkar sizce ya bi de eli sürekli kulağında ve yatarken uykuya dalana kadar çok zorlanıyor aşırı uykusu oluyo ama çok zor daliyo
F-Duru26 Kevserberatt biz 9 aylıkken çıkardık bir belirti göstermedi çok şükür bizde. Sanırım kızımın acı eşiği yüksek. Ama 7. 8. Ayda bizde uykuya dalarken zorluk yaşadık atak dönemi herhalde dedim. Olduğunca sert şeyler verin kemirsin damak yarmasında faydası oluyor havuç gibi
Rozerinn Kevserberatt bizimki şuan 9 ay 6 günlük hala dişi yok çok normal her bebeğin gelişimi farklı oluyo
cambali 11 aylıkken ilk dişi çıktı yaşına girmeden ikinciside patladı.Biraz genetiğe de bakar bu durumlar
Sebusebu Kevserberatt ilk diş 8 bucuk aylıkken gözükmüştü. 4. Aydan beri kaşıntı salya vardı uzun sürdü cıkarma süreci. Doktor diş cıkarma için genetik demişti o zaman ben de eşimde cok geç cıkarmışız
elizabeth Kevserberatt benim kızım ilk dişini 1 yaşında çıkarttı. Diş etlerine bakın beyazlamaya başladıysa çıkması yakındır.