Elanil Kizim yeni 1 yasina girdi.onun oncesi 3 numara kullaniyorduk.her iki mamanin besin degerlerini karsilastirinca 3 numaranin daha besleyici oldugunu farkettim.Kizim biraz minyon kilo alamiyor.O sebeple acaba 4 yerine 3 numara ile mi devam etsem
ferlazen Elanil bende bunu merak ettim fakat şöyle düşünüyorum düzenli olarak ek gıda tümetiyorsa üst numarada bu nedenle vitamin değerleri düşmüş olabilir kanaatindeyim yine de doktora danışmak lazım
Cik Miraydeveci ana öğün ek gıda olacakta nasıl ya sabah kahvaltısında yumurta zeytin portakal suyu yiyo ilk uykudan snra çorba yoğurt avakado meyve vs veriyorum akşm çorba az yemek yiyo bazen akşam yemeği yemek istemediyse az yediğini düşünüyorsam gece muhallebisi veriyorum ona rağmen 210 ml mama içmeden uyumuyor gece geç uyuyor saat üç veya 5 kalkıyor 120 ml içip sabah 9 -10 uyanıyor yani ben kesemiyorum mama yı nasıl sizin bebekleriniz uyuyo yiyo o kadar yetiyo bilmiyorum ya ben yapmadığım kalmıyo yinede mamasız duramıyoruz geceyi geçiremiyoruz mamasız
Miraydeveci Cik ben mamayi 2 ye düşürdüm mamadan nefret ediyorum seninki çok yiyormuş kız benimki o kadar yemiyor ya
Cik Miraydeveci bende hala mama istediği için acaba azmı yiyo diyorum ya bazen katı bişey yemiyor çorba içirebiliyorum iki ögün onun dışında öyle zamanlarda muhallebi yapıyorum meyveli akşam üstüne on gibi 210 ml mama içiyor 🤷🏻♀️gece uyanınca acaba mamaya mı uyanıyo bilmiyorum ama tekra ruyjuya mama içince tahat dalıyor