Taze_aannee Arkadaşlar kafasının arkasında hafif bir düzlük var sağ tarafında. Yakında 1 yaş olacak düzelir mi yaşayan var mı bir kaç aydır farkettim sol tarafına yatırıyorum hep
Arya34 Taze_aannee benim kızım damheocsag tarafa yatardı ben düzeltirdim o geri sağ dönerdi.18 aya kadar yolu var düzelir dedi doktor d vitamini aksatma falan.esitsizlik kafa büyüyünce düzeliyor gerçekten ama . düzlük çok düzelmiyor malesef biraz düzlük kaldı kızımda
Taze_aannee Arya34 canım düzlük ne oluyor eşitsizlik ne oluyor ? Benim oğlumun arka sağ bölüm biraz düz,sol arka kısmı hafif bomble şişkin duruyor. Bombeli tarafına yatırıyorum ama dediğin gibi dönüyor. İnş düzelir erkek çocuk olduğu için saçla kapatma da olmaz
Arya34 Taze_aannee canım eşitlsizlikten kasıt yamukluk safnve sol arasinda bir taraf basık bir taraf daha şiş o düzeliyor kafa ylnuyuyunce belli olmuyor ama kafa arkasında ki düzlük tam düzelmedi biz de .yani arkadan bombeli değil fazla
Taze_aannee Arya34 anladım canım sağolasın. Senin kızın var sanırım saçı uzayınca belli olmaz canım inş sağlık olsun