Menekse16 Arkadaşlar kızımın burnu bir haftadır tıkalı sürekli serum fizyolojik yapiyorum temizliyorum bir saat açılıyor yine kapanıyor ne xaman bitecek. Hasta falan değil sadece burnu tıkalı bu arada
Hkshkshsk Menekse16 bizde 1 hafta sürdü gün içinde saat basi açardım üstüne çekme yapardım artık oğlum alışmıştı tepki bile vermiyordu 😅 geçmiş olsun
Olimbonii Menekse16 cold-mix alın bu sivi olan sey yakalarina sürüluyor bide yattığı yerin yanina battaniyesine surebilirsiniz gece uyurkende nefesini aciyor rahat uyuyor ben gunduz ve gece surerdim nefesini acardi doktorum onermisti hala kullaniyorum bitmedi
okuyor Menekse16 doktora gittik biz. Doktor burnu akmadigi için genzine akıyor dedi. O da biraz öksürük yapmıştı. Serum fizyolojik ile çıkmaz dedi. Normal serum yazdı. Enjektör ile çektik. 2ye bir burun deliğine, 2 ye kadar çekip diğer burun deliğine. Günde 4-5 kez dedi doktor. Sonrasında da otribebe aspiratör ile çektik. Buharlı banyo yaptırdık. Banyoyu ondan önce iyice buharlı hale getirip sonra kızımı yıkadık.
Gayecik Menekse16 saat başı yapın 1 2 güne düzelir merak etmeyin bizdedir çok oluyor mevsimsel galiba 🫶🏻
Mum22 Serum fizyolojik alıp şırınga yöntemiyle , 1 aylık bebeğime sabah ve gece uykusuna girmeden önce yaptim ,soğuk buhar uyguladij odaya ,10 dakika sabah akşam , sumuk rengi sariydi resmen coldmix döktüm battaniyesine 1 haftada gecti
1_prens_annesi Menekse16 bir haftadır bizde de aynı sorun var hasta değil ama sürekli burnu tikaniyo gece uykusu cok bölünüyor bu yüzden çözüm bulursaniz bana da söyler misiniz ?