ruzgar210101 Myagmurr öğlen uykusu kaç kez olmalı acaba oglum 3 at 14 günlük ben 2 saatte bir uyutuyorum 1 saat ya da 45 dk uyuyor
Myagmurr ruzgar210101 bende 2 saatte bir uyutuyorum ideali o ama önemlisi hep aynı saatte uyutmak rutine şimdiden başlayın ki zor olmasın
Sonsuz32 AlinaSaree bende burda durayım bende bitik bir haldeyim 15 aylık kızım sallanmadan asla uyumuyo
Mives123 Boncugummomy1 umarım bu sefer olur . Ozamn işk bir hafta uyku saatini düzene sokacağım aonraki haftada kendi başına uyumayı üçer gün seklinde azaltarak öğreteceğim doğrumudur . Bu arada çok sağolun çok yardımcı oldınuz
Boncugummomy1 Mives123 uyku saatini belirlediginizde ayni anda destekli uyutmayida azaltarak gidin. Hergun biraz daha azaltin
Mives123 Boncugummomy1 çok teşekkür ederim. .gerçi busaat olmus 100 sefa kalktı.bakalım bu işin üstesinden nasıl geleceğiz
Derinsart AlinaSaree o aylarda yatakdan inemedigi icin ben yanıma yatiriyodum yatakda mecburiyetten döne döne uyuyordu Ama tavsiyem kendi yatagına koymanız uzanabilirseniz yanına uzanmanız Kendi yatagınıza gelirse alışıyorlar