almilabuss Merhaba kızlar Bebeğim 2,5 aylık hala regl olmamıştım. Dün leke şeklinde kanamam oldu ama devamı gelmediii. Sizin ilk regliniz nasıl olmuştu?
AviL06 almilabuss benim de bebeğim 2 buçuk aylık.. bende henüz olmadı ama burda bekleyim üstte kalsın 😇🌹
Selin1234 almilabuss benim ilk 4 s Aylik ken leke gelmişti sonra arkasından gelmedi taki 8 aylık olduktan sonra aer görmeye başladım benim hamilelik şüphem yoktu oyuzen rahattım eğer sizde şüpheniz yoksa bir kaç ay sonra olursunuz
Fatmannny almilabuss hemen regl olmaya başladım ben emziriyorum bir ara benim de kahverengi kanamam oldu ondan 1 hafta sonda felan regl oldum
Kereminannesiii almilabuss leke olarak başlamıştı. İlk ay yoğun bir kanamam olmamıştı. Günlük ped kullanmıştım
Selin1234 AviL06 12 ay adet olmaya bilirsiniz ve olduktan sonra da 1 yıl boyunca adet düzensizliği yaşamanız normal
Ruzgarmommy almilabuss 1 yıl hatta iki yıl hiç adet olmayabilirsiniz benim annem öyleymiş ama ben bebeğim 5 aylıkken oldum sonraki ay da bir hafta gecikmeli oldum yani olduktan sonra da düzensiz olursunuz bir süre sonra da rayına oturur yavaş yavaş korkmayın yani ☺️🌸
Ucansupurge almilabuss 1 yıl boyunca olmayabilirsin normal canım 1 yıldan sonra müdahale ediyorlar. Ben 4.ayda olmuştum