gunessahin kızlar bebeklerinizde emzik alırken hangi markaları tercih ettiniz özellikle şu özelliğe dikkat et diyebileceğiniz bir konu var mı acaba, aşırı titizleniyorum bu konuda sizler de böyle misiniz?
Gulse_54 gunessahin ben Philips avent aldım 0-6 ay ve 6-18 ay bebeğim emzik tutmayı pek sevmiyordu ilk zamanlar şuan biraz biraz emiyor
AviL06 gunessahin 1 yaşına kadar damaksız emzik tercih edilmeli diye biliyorum ve ben Philips avent ultrasoft emzik aldım 🌹
NmalkoC gunessahin ben cok uğraştım bibs philips damaklı damaksız bakkal emziği dedikleri fatoş emziğine kadar aldım 1 tanesini bile tutturamadım cok ozendım emsin diye emmedi
HumaBakac Biraz inat etmek lazım her fırsatta koydum ben ağzına emziği sonunda tuttu philps avent air kullanıyor Parmak emme sorunumuz vardı ondan pes etmedim tam 20 gün uğrastıktan sonra tutturdm 😂
HumaBakac dondu_andac şuan 5 aylık oldu ama baş parmak emme sorunumuz yaklaşık 2 aylıkken başlamıştı Bildiğiniz copcop emiyordu artık parmağın şeklini bozmasından korkmuştum emziğide 20 gün içinde tutturdum Ne zaman parmağını ağzına alsa hep çıkarıp emzik koydum çok şükür o huyunuda bıraktı
dondu_andac HumaBakac yok bn Philips avent bile aldım tutturamadim ve saçları çok dökülüyor oğlumun onlarında ağzına götürüyor
Anestezisttannee Ben Chicco marka emzik aldım doğduğundan beri 14 aydır o marka emzik alıp kullanıyoruz çok memnunuz😊 ebebekte ve Chicco mağazalarında mevcut