Ekgidasevermirac Arada fark var mı merak ediyorum? Bu şekilde ikisini kullanan var mı ya da arkadaşında olup karşılaştıran bizimkiler hep v12 o yüzden karşılaştırma yapmadım,eko modunda çok çekmiyor gibi geliyor ama diğer modlarda şarj hemen bitiyor Bide tuşa basılı tutmak zor oluyor mu ?
hermionegrangerr_ Ekgidasevermirac yoo tusa basili tutmaya alisiyosun v12 yle v15 in tek farki v12 nin haznesi kucuk. Cekim gucu birbirine cok yakin
Ekgidasevermirac hermionegrangerr_ Evet biraz haznesi de küçük ama yetiyor şuanlık sanırım,çekim gücü farklı yoksa pek de farkı yok o zaman ya
nescafebagimlisi 3 aydır v12 kullanıyorum çok memnunum evim 100 metrekare şarjı full olunca her yere yetiyor başta bende v15 alıcaktm ama araştırdım sadece haznesi küçük birazda çekim gücü farkı var diye çokta umursamadım bide tetiğe sürekli basmak zor gelir diye düşündüm ne bileyim zaten v12 den verim alabiliyorum o kadar da fark göremedim aralarında onda da sürekli en yüksek gücü kullanamayacaksın
Ekgidasevermirac nescafebagimlisi Bende basmak zor olur diye düşündüm o yüzden v12 tercih etmiştim ama eko da sanki çekimi az gibi geldi fark var mı diye merak ettim ya da med modundan ona geçinde böyle hissediyorum
nescafebagimlisi Ekgidasevermirac bende bazen öyle hissediyorum hiç çekmiyormuş gibi 😂 ama eski süpürgemi denedim geçenlerde o dysonun eko modu kadar bile çekmedi 😂