Aslialperen06 Kızlar bana bi yardım edin adetim 1 ay gecikti dün akşama dogru test yaptım idrarla 2.çizgi silik çıktı sabah tekrar yaptım tek çizgi çıktı aniden ayaga kalkınca kasıklarımda batma oluyo aşırı bi uyku hali var oglumdada böyle olmuştu
Efe36annesi Aslialperen06 adet yakınsa silik çizgi çıkabiliyor öyle diyorlar dı bende de öyle oldu sonra adet oldum
lyl0742 Aslialperen06 of bende aynı durumdayım en son 18 ocakta regl oldum çoktan regl olmam lazım olmadım pazar günü acilde beta verdim çünkü 12 gün kadar gecikince testle uğraşmak istemedim beta 1.2 çıktı ama hala ne gelen var ne giden bilmiyorum nolacak kasık ağrısı göğüs hassasiyeti yaşıyorum regl olacağımı düşünerek baktım tarihe meğerse günler olmuş geçeli farkında değilim niye olmadım test negatif se onuda bilmiyorum
AdenAksununAnnesi Aslialperen06 bendede olmuştu en son doktora gidip kan tahlili vermiştim 3.18 çıktı. Gecikme olmadığı için hamile diyemeyiz dedi 1 hafta sonra kadın doğuma gittim 600 çıktı 2 gün sonra gel dediler ve 2450 çıkınca kesin hamile olduğumu söylediler
AdenAksununAnnesi Aslialperen06 eltim 2 aylık hamile 1 ay gecikmesi oluyo ve testlerdede çıkmıyo benimle beraber öğrenmişti hamile olduğunu o yüzden kan testi verin derim
Aslialperen06 AdenAksununAnnesi akşam acile gidicrm bakalım saglık ocagı uzak havada çok bozuk acile gidicrm akşam bakalım
Aslialperen06 lyl0742 ya bende ocakta olmadım diye biliyorum eşimde olduydun sanki diyo ilk hafyalar oluyorum hep adet şubatda hiç olmadım kasıklarımda batma oluyo aniden ayaga kalkınca bi sertlik var kasıklarımda böyle baakı akşam test yaptım ikünci çizgi silik ama belirgin çıktı sabah yaptım test tek çizgi çıktı anlayamadım
lyl0742 Aslialperen06 bende acaba adet söktürücü mü kullansam diye düşünüyorum doktorum daha önce gebelik var sa problem olmaz yoksa da ilaç bitiminde regl olursun demişti teste güvenmediğim için kan verdim bende onada acilden girince dünyanın parasını ödedim gerçekten muayene olsaydım keşke hafta içi o paraya dedim kendi kendime
Aslialperen06 Mercosey özele gidicem bi astım hapım varda gebelikte o kullanılmıyo onu söylüycem yaparlar herhalde