Fndkurdu Kızlar hafif grip oluyorum gibi bebeğim daha 1.5 aylık ona geçmemesi için ne yapmalıyım ilk bebek olunca biraz tecrübesizlşk var
Ciceek Fndkurdu ben de oldum 2 kere emzirirken grip. Bana bebeğe sütünden etkisi olmaz ama maske ile emzir dediler yüzüne çok yaklaşma dedi doktor.
mavigiller Fndkurdu merhaba bende bebeğim 2 aylıkken grip olmustum still tee ya da milk tea diye küp şeker gibi çay var zencefilli falan süt arttırıcı Çay aslında ama gribimi bu geçirmişti her yerde var aktarlarda internette daha sonra da bebeğimi emzirirken maske taktım yüzüne solumadim ve emzirmeye devam ettim mutlaka emzirin ve maske takın o çayı da oneririm
Elfelf475 Fndkurdu doktora sormadan parol bile içmeyin. Burada hiçbirimiz doktor olarak bile olsa muayene etmeden yorum yapamayız. Ama bol bol su portakal nar tavsiye ederim. Maske takıp emzirin. Ben 2 3 kere oldum hiçbiri oğluma geçmemişti . Doktorumuz hatta covid bile olsanız maske takıp emzirin demişti. Beslenmenize sıvı olarak ağırlık verirseniz ilerlemez
EsraUmut Ben emzirirken korona olmuştum. Hemşire bana maske takıp emzirmeye devam etmemi söylemişti. Bol bol su ve c vitamini almalısın
Ecz1anne Eczacıyım, ben de hafiften boğaz ağrısı ve öksürük yaşamaya başladım ve emziriyorum. Phytorelief pastil kullanın mutlaka çook etkili, günde üç dört tane. Bir de grintuss pediatrik şuruptan iki ölçek içiyorum o da doğal içerikli.
Fndkurdu Elfelf475 tamamıyla söylediklerinizi uyguluyorum zaten. Doktor verdi parolu zaten çıktım gün içinde
Civcivlerim_ Fndkurdu Maskeni tak, bol bol su içi , c vitamini tüket, naneli şeker ye ve en önemlisi paça corba öneririm. Onu icemem diyorsan sarımsaklı ve sirkeli herhangi bir çorba. Çocuğuna geçmeden iyilesirsin inşallah 😊