zeynep321 Merhaba hanımlar Kızıma demir ilacı olarak oceani kullanıyorduk.bir yaş kontrolünde demiri çok düşük çıktı ve doktor ferrozinc verdi.icirmekte çok zorlanıyorum bir ölçek vermem gerekiyor ama yarıdan fazlası dökülüyor ağzına çok az bişey dokebiliyorim
123456sdsd zeynep321 portakal ya da mandalina suyuna atıp içirin. C vitamini demirin emilimini de artırır.
Gupssse zeynep321 bizde aynı durumdayız ocean hiç yükseltmemis değeri ve o şurup da zorlanıyoruz ama dün kendi şırıngasına doldurup eline verdim önce bi aldı ağzına sonra çaktırmadan sıktım biraz biraz öyle hiç dökmeden icirdim. Önceki günler resmen her yer şurup oluyordu savaş halindeydik
Eminosman_dilek zeynep321 bizde başlıcaz umarım içmede sıkıntı çekmem oceanı bizdede yükseltmemiş dozajı yanlış çünkü kimisi diyor kiloya göre kimiside 1 ml
zeynep321 Kbraninalparslani Şırıngayla sıkmayı denedim ama .ben sıkıyorum o bı tarftan yutmayip ağzından çıkarıyor .veya ben siringayi çeker çekmez tükürüyor
Kbraninalparslani zeynep321 bende kullanıyorum kan ilacı 9aylik şuan yatirip şırıngayla iki üç seferde azar azar veriyorum çok zor vermek anca alıştı yinede tükürüğü de oluyo
zeynep321 Kbraninalparslani Meyve suyu içmiyor portakal suyu da icmiyor.suya karıştırdım kokusundan anlayıp yine içmedi zaten çok iştahsız kaşıkla yemez mutllaka elimle yiyecek yeme konusu da zor anlayacaginiz
123456sdsd Biz ferro sanol b kullanmıştık. Bir doktora onu da sorun. Ben az bir su katıp içiriyordum, sıkıntı yaşamadık. Direkt verdiğimde benim ki de tükürdü.
zeynep321 123456sdsd suya kattigimda benmki de kokusundan anlayıp içmedi meyve suyunu da içmiyor sevmiyor ne yapacağımı şaşırdım
Gupssse zeynep321 oyun yapın dikkatini çekecek bir şey vardır muhakkak. önce ben içeyim immm ne güzelmiş yaa felan yapiym ben.siringayi eline alıp ağzına aldığında gerisi kolay zaten
123456sdsd zeynep321 doktorunuza ferro sanol b yi sorun bir de. Sizinkinib tadı nasıl bilmiyorum ama bu ilacın o kadar kötü değildi. Belki bunu içer ama dediğim gibi bir doktora danışın olur mu diye. Belki size uygun değildir
zeynep321 123456sdsd kesinlikle kendi kafama göre de ilaç değiştirmek zaten istemiyorm .mutlaka değerine gore ilaç vermiştir .ama berbat kokuyor ya simsiyah .afedersin kakası da berbat grimsi siyah gibi çok kötü kokuyor midem bulandirihor
zeynep321 Gupssse deneyeyim ama inanın çok zor .ağzıma degidiyorm içiyor gibi yapıyorum yapmadığım şebeklik yok .bugün yine zorla şırıngayla bı verdim babası tuttu düne göre bi tık daha fazla icirebilirim
123456sdsd zeynep321 kakasının siyah olması normal demir ilaçları siyah yapıyor. Siz nir sorun isterseniz benim dediğim ilacı onun tadı çok kötü değil çünkü.
zeynep321 Eminosman_dilek bende kilo başına bir damla veriyordum .d vitamini de bir fis .ikisinde çok düşük hele dvitamini doktor vücutta yok denilecek kadar çok azalmış dedi .düzenli de kullandım anlamadim
Eminosman_dilek zeynep321 bende şok oldum nasıl olur dedim acaba böyle olan başka varmı yoksa yaramıyor mu merak ettim şimdi d vitamini çok önemli kansızlık da aynı
123456sdsd zeynep321 demir aslında kilo başına bir damla değilmiş. Markadan markaya değişiyormuş. Kilo başına 1 mg mış. 1 mg ocean da mesela 20 küsür damla ediyormuş. Hemşireannedeneyimleri diye bir hesap var instagramda orada ayrıntılı yazıyor bakabilirsiniz. O yüzden genelde hep demirde eksiklik çıkıyormuş. Biz de yanlış kullandığımız için eksik çıkmıştı demirimiz