MERVE4234 Merhaba anneler. Bebeğim 11 aylık adenovirüs pozitif çıktı. Çok fazla kusma ve ishal var. Geçiren anneler neler yaptılar. En etkili tedavi nedir yazabilir misiniz lütfenn ..
Drysmsn MERVE4234 rota ve adenovırus aynı anda olduk bebeğim 2.ayına bıle gırmedı daha hastanede yatış tek çözüm oldu
Ballkiz MERVE4234 3 gün hastanede yatmıştık sürekli serumlarla toparlamıştık ama doktor bu hastalığa antibiyotik falan işe yaramıyo demişti probiyotik ishaline iyi gelir bize onu aldırmıştı ve çinko yazmıştı
Ozgeruya MERVE4234 merhaba benim yeğenim de yakalandı kışa girmeden ve şuan beyindr bi hasar oluşup epilepsi başlangıcı oldu siz bi sorun yasadinizmi
MERVE4234 Drysmsn Bizede yatış dediler aslında 2 kez acile gidip serum aldık yalnız bebeğim asla serumla durmuyor yani durduramıyoruz. İlaç verdiler mide bulantısı ve ishal için 4. Günümüz hala geçmedi. 😔
Sedaas Drysmsn bnm bebeğim de 2 aylik şu an hastanede yatıyoruz kaç günde geçer bide kakanizda kanda varmiydi 😥
Drysmsn Sedaas kaka da degıl de ıdrar da kan vardı 3 gün yattık çıktık evde bırgun kaldık kusmaya başladı yıne 2 gün daha yattık kendine geldi şükürler olsun Çok geçmiş olsun size de
MERVE4234 Ozgeruya merhabalar bizimde geçti hamd olsun. Antibiyotik kullandı mı bebek antibiyotikler beyinde hasar yapabiliyormuş diye bir doktordan duymuştum
ZMM90912018 MERVE4234 çok geçmiş olsun ben eltimin ikizleri olmuştu 10 gün hastanede yattılar. Ben kızıma rota aşısı yaptırdım ama bu adenovirusun aşısı yokmuş aynı rota gibiymiş bu aralar çok yaygınmış artık bundan korkuyorum.
MERVE4234 ZMM90912018 Teşekkür ederim. Rota bizde yaptırdık ama bu ayrı bir virüs olduğu için rotanın aşısının bi yararı olmuyor malesef
Ozgeruya MERVE4234 yegenim büyük 6 yaşında evet kullandı 2 hafta falan hastanede yatti. Simdi doktorlar küçükken başına darbe aldiysa enfeksiyonda tetiklemiş olabilir veya dogustan var diyormuş. Testler yapilacak genetikmi acaba diye bide ped ve eeg çekilecek kalıcımı gecicimi diye ama oda cerrahpasada varmis orasida tasiniyormus suan beklicekler mecburen
MERVE4234 Ozgeruya Çok geçmiş olsun, Rabbim şifalar versin. Hem doktordan duydum hemde bir akrabamızın çocuğunada epilepsi teşhisi kondu ve aynı antibiyotikten olabilir diye ailesinede denmiş o yüzden sordum. Çok fazla arttı buda Rabbim tez vakitte şifalar versin.