deletedmom111 Kabız ve gaz yapıyor diyorlar kızlar kullananlarda böyle sorun oldu mu pronutro kullanıyordum bu yeni serisiymiş
Asafeymeninannesi deletedmom111 Bu durum bebekten bebeğe değişir. Pronutra bizde gaz sıkıntısını öne sürerken yeni serisini çok rahat bir şekilde kullanabildik ☺️
deletedmom111 Asafeymeninannesi yeni serisinin içinde balık yağı varmış acaba sıkıntı yaratır mı bilemedim
serap1 deletedmom111 Balık yağı olması çok iyi bir şey, beyni geliştiriyor. Doktorla özellikle balık yağı veriyorlar bebeklere.
serap1 Hayır canım tam tersi, sindirimi çok rahat bir mama. Bize hipp kabızlık yaptı. Aptamil advance geçtik düzeldi. Çok memnunum.
burcusenova içinde prebiyotik lifler var, balık yağı var, anne sütüne yakın, bağışıklığı desteklediği de kanıtlanmış. ben kulklanıyorum çok da memnunuım
BrcnBlgn Aptamil pronutra elimde var 400 gramlik isteyene makul fiyatla verebilirim kizimin coklu alerkmjisi ciktigi icin alerji mamasina gecis yaptik kullanamioruz
hanifedog aksine bu yeni geliştirilmiş içeriğin sindirimi daha rahat. bağışıklığı güçlendirici etkisi de arttırılmış. biz pronutradan geçiş yaptık hiç sorun yaşamadık