Edadalman Doğum yapalı 34 gün oldu gece karnımda bi ağrı başladı sonrasında pedimde büyükçe pıhtı ve bir parça düşmüştü başına gelen oldu mu
Hatice_Acer Edadalman büyüklük olarak ne kadarı normaldir bilmiyorum ama bende de olmuştu ve o pıhtı gelmesinden sonra kanamamda biraz daha azalmış daha rahatlamıştım sanki.doktorum doğumdan sonra bu şekilde olabileceğini söylemişti şükür sıkıntı yaşamadım🤗
Gizmokzilla Edadalman büyük ihtimalle içeride biriken kan pıhtısıdır 👌🏻 korkulacak bir şey olduğunu sanmıyorum ama isterseniz yine de bir doktorunuza danışın 🌸
Aselmina1906 Edadalman bende düşürdüm ama benmki ne ceviz büyüklüğünde nede başka bişeye benziyordu 😂😂afedersiniz kulozete kadar uzanan bir parçaydı ince up uzunn acile gittim korkulcak birşey olmadığını doğumdan snra bunların olabilceğini söylediler o parçayı çıkardılar akması iyi birşeymiş
Edadalman Hatice_Acer ceviz büyüklüğünde diyebilirim ilkti benim korktum biraz açıkçası teşekkür ederim
Edadalman maysa-19 teşekkür ederim rahatladım biraz da olsa çok korkmuştum doğumum da biraz sıkıntılı geçmişti
Balkuupu Bende de gelmişti. Ama daha sonra adet olur gibi kanamam oldu. Ve bi gece yarısı musluktan akar gibi gelmişti sonuç acil ve ameliyat😞 dikkat edin eğer kanama ve ardından çok kanama olursa hiç zaman kaybetmeyin🙏🏻
Balkuupu Annebbk çok teşekkür ederim 🙏🏻 Doğum da rahim temizliğimi güzel yapamamışlar ve bu durum benim ölümümle de sonuçlanabilirmiş. Logusalıkta bir de bunu yaşamıştım. Çok kötü günlerdi 😞
Merve4848 11 aralıkta doğum yaptım kanamam daha geçen gün bitti anlattığın gibi bende de pıhtı düşüyordu zamanla geçiyor geçer gibi olup tekrar pıhtı atıyordum doktorum normal demişti
Annebbk Balkuupu sizi iyi anlıyorum bende de doğum sonrası pıhtı attı hastanede antibiyotik tedavisi yaptılar iyilesmezse ameliyat gerekli dediler fakat şükür gerek kalmadi. Çok geçmiş olsun lohusalikta bir de bunların korku ve acısını yaşamak çok zor.