prensinannesi_ Arkadaşlar 12gubluk bebeğim var dün geceden beri doğru düzgün uyumadı gazı var sürekli sıkıyor kendini ne yapabilirim hiç bilmiyorum ilk çocuğum bilgisi olan varsa lütfen yardımcı olsun
Myagmurr prensinannesi_ sab simplex damla iyi geliyor. Yüz üstü yatırıp sırtını minik minik sıvazlayın iyi gelir. Ilık duş rahatlatır. Yediklerinize çok dikkat edin
Fatma_nurrr Atak anı geldiğinde duş aldirmayi deneyin rahatlatıyor , ısıtılmış havluyu karın bölgesine yerlestirebilirsiniz. Biz NursHarvey in gaz şurubunu kullanmistik tavsiye ederim.
prensinannesi_ Fatma_nurrr peki daha kırkı çıkmadığı için bı sorun olmaz dimi kullansam eczanede reçetesiz satılıyor mu
prensinannesi_ Myagmurr duş almasını hiç sevmiyor çok fena ağlıyor duş aldirinca bile zor sakinleştiriyorum
Fatma_nurrr prensinannesi_ evet satılıyor bir şey olacağını düşünmüyorum bizde çok erken vermek başladık. Yinede doktor kontrolunde danışarak verebilirsiniz.
Myagmurr prensinannesi_ suyun ısısını ve ortam ısısını ayarlayamıyorsunuzdur muhtemelen daha yeni doğduğunda tecrübesizken oğlumda çok ağlardı sonra anladımki üşüyormuş.. küveti doldurup oğlumu fileye yatırıyorum önceden kesinlikle ufoyla ısıtıyorum banyoyu ve banyodan çıkartmadan giydiriyorum böyle çok keyif alıyor