Mothercrn Merhabalar, Bebekleriniz ana kucağını seviyor mu? Benim bebeğim kattiyen durmuyor ana kucağında ve sırf bu yüzden dışarı çıkmak işkence oldu bana. Sizinkiler seviyor mu? Ana kucağınızın markası ne?
mugee91 Mothercrn kaç aylık bebeğiniz benimde oğlum 3 aynına kadar asla binmedi hiç sevmedi sürekli ağladı kolik bir bebekti 3-3.5 aylıkken sevmeye başladı ben Kraft ın titreşimli müzikli modelini kullanıyorum tilkili olanını titreşim çok işime yaradı gaz kaynaklı
mugee91 Araba pusetlerini de gene 3.5 aydan sonra durmaya başladı oyuncaklarla oyalandığından beri sürekli kucağımda gezerdi asla binmezdi bebek arabasına bile bindirmek ölümdü kanguru bir çözüm olabilir ben yeni doğan kangurusuyla çok gezdim o zamanlar
Mothercrn mugee91 aynen pusette durmuyor bizimki. Siz 3.5 aylıkken puseti mi değiştirdiniz yoksa aynı puseti mi sevmeye başladı?
mugee91 Mothercrn aynısını sevmeye başladı arabaya oyuncak taktım koltuğa poşet üstüne falan oyalana oyalana durmayı öğrendi
Mothercrn mugee91 biz de şuanki ana kucağını hiç sevmedi ama 6 aylık olunca zaten değiştireceğiz diye yenisi almak istemiyorum. Cybex aton 5 aldık bide iyi diye. Ama hiç durmuyor çocuk sıkışmış gibi oluyor içinde
mugee91 Mothercrn boşverin almayın boşuna masraf gerçekten kucağınızda etrafınıza baktırarak götürün biraz sonra ufak ufak oyuncaklarla oyalarsınız pusette