kubraF Oğlum 6 aylık olucak doğduğundan beri uykuyu çok sevmiyo ama böyle bişey ilk defa yaşıyorum duyuyorum. 1 aydır gece uykuları felaket bozuldu. Saat başı değil yarım saatte bir değil 5-10 dakikada bir uyanıyor ağlıyor kolay kolay sakinleşmiyor. İkinci bebeğim ablası var o da uyumazdı ama saat başı falan uyanırdı. Bu öyle de değil atak mıdır diş midir nedir bir aydır kesintisiz böyle. Uyanıkken bişeyi yok gülüyo oynuyo ama iş uykuya gelince kıyamet. Çok uykusu geliyo uyuyo 10 dakika sonra uyanıyo geri uyutamıyorum. Denemediğim yöntem kalmadı calpol veriyorum papatya çayı rezene falan herşeyi denedim hamak salıncak ses açmak kundak bilmem ne herşeyi. Ama yok bir aydır böyleyiz ve düzelecek gibi de durmuyor. Hem mama veriyorum hem emziriyorum doymama ihtimali de yok bayılcam artık uykusuzluktan
ikizannesi4242 kubraF 7 aylık olduk durum bizde de aynı. Uyumuyor ağlıyor diye doktora götürdük tahlil herşey yapıldı hiçbir şey yok diyor doktor. Çocuğun huyu öyle dedi 😂
Zeyzeynoo41 kubraF 15 aydır sabit iki saat uyumuş biri değilim bacım uyumuyor ayakta sallıyorum yatağına koyuyorum yarım saat sonra dikilip ağlıyor uykusuzluktan perişan oldum artık öyle yorgunum Kİ anlatamam hep dediler 40 Inı bekle 3 aylık olsun 6 aylık olsun yaşına girsin değişmedi hep aynı bu genlerden geliyor eşimde öyleymiş
Sedabilen kubraF yaziyorki ay geçtikçe uykular düzene girer bizimkilerin tam tersi bakıyorum da herkes aynı durumdan muzdarip ya Allah iyi etsin bebeklerimizi 😂
Gamze_Doruk 9 aylıktan bildiriyorum sabah 7de uyandı gece 1 de uyudu saat başı uyanıp ağlama krizi yaşadık sanırım az sonra can vericem çünkü gözlerimi dahi açamıyorum hastalıktan gebericem artık
Agustosbocegii 6 ay 28 gün 7 ayda diyebiliriz artik 1 aydır neredeyse aynı şeyleri yaşıyoruz ağlayarak Uyanma meme dışında salilesmeme. Hele ki bu gece dorukta asla uyumadı doğru düzgün geberiyorum uykusuzluktan
Agustosbocegii kubraF valla bende bilmiyorum hiç Uykusuzluktan sinirliyim çok. Bu aylarda noluyo bebekleri anlamadim çoğu kişide aynı şeyler dişten mıdır artık nedir anlamadim
Gamze_Doruk kubraF hep Sorarlar bana uyumayan bebek mi zor yemeyen mi diye uyamayan abi yemese bile 40 takla atıyorum güldürüyorum gene bir şekilde 1 saat sürsede yediriyorum ama uyumayan çocuğu napsan uyumuyor
Evrencakar Benimkide 5.5 aylık iken başladı uyku uyumamaya 7 ay doluyor hala aynı. Çok sinirleniyorum gün içinde uykusuzluktan hırçın biri oluyorum bi çözüm bulamadım
Ilaxa_m Kesinlikle diş.uyumadan once calpol verin.bu sureç her kesde farkli,kimisi çok sancili geçiriyor.bizdede oyleydi.bebek uyumazsa gelişimi normal olmaz,uyumasi lazim.calpol baya yardimci oldu bize
ezgislifeburda Benimki de doğduğundan beri uykuları sorunlu gündüz hiç uyumaz ayaklarımızda yarım saat anca ama gece 3 kere falan kalkardı 4.aya kadar ama 4.ayda bi gitti gece uykuları da şimdi 6 buçuk aylık saat başı kalkıyor mesela dün gece 3 te uyandı 5.30a kadar uyumadı sonra da 7 de kalktı sabah şimdi sallıyorum en fazla yarım saat ayaklarımda dış falan da yok daha ortada olsa dicem onun huysuzlugu
asyalimervis Bebeğim 7 buçuk aylık ve şimdiye kadar ben varsam memede yoksam anneannesi ayağında sallayarak uyuttu ama özellikle son 2 aydır geceler perişan ediyordu saat başı hatta bazen yarım saatte bi kalkıp meme istiyordu. 3 gün önce artık böyle olmuyor diyip memede ve sallayarak uyumayı kestim. Meme uyumuş annecim hadi sen de uyu dedim ilk gün 55 dakika ağladı ama pes etmedim sırtına pış pış yaparak uyuttum. Sonra yavaş yavaş uykuya geçiş süreleri ağlamalar kısaldı ve dün gece hiç ağlamadan sadece biraz mızırdanarak 5 dakikada uyudu 🥹 Gece 2 kez alarm kurup emziriyorum uyumaya devam ediyor aylar sonra kesintisiz uyudum. Belki sizin bebek de destekle uyuyorsa uyku sırasında da aynı desteği bekliyordur sürekli diye yazmak istedim. Annelik gerçekten çok zormuş Allah hepimizin yardımcısı olsun 🫶🏻
ezgislifeburda asyalimervis peki memesiz ilk uykuya daldiktan sonra kalkmadi mi hiç gece benim kızım memesiz uyusa bile gece 39494 defa kalkıyor hepsinde meme istiyor vermezsem ağlıyor onu nasıl yapicam :(
kubraF asyalimervis evet zaten destek etkiliyor ama benimkinin desteği sadece sallanmak. Onu da şimdi anlamaz diye kesemiyorum
asyalimervis ezgislifeburda ilk memesiz uykusunu gündüz yaptık zaten gündüz 1 saat uyuyup kalktığı İçin onda meme istemedi. Gece de kalktıkça meme uyudu hadi sen de uyu diye tekrar sakinleştirip piş piş ile uyuttum 3-4 kez sonrasında ben alarm kurup rüya öğünü yaptım ilk gün toplam 5-6 kez uyandıysa ertesi gün 3-4 kez bugün ise hiç uyanmadı sadece rüya öğünlerini yapıp geri yatırdım
ezgislifeburda asyalimervis maşallah ya ne güzel inşallah hep öyle geçer ben pis pis yapıyorum ama kabul ediyor yarım saat pis pis yapıyorum baktım uyumuyor mecbur alıyorum tekrar memeye