ozgealpaslan Yastık kullanımı zeka gelişşm etkıler dıye duymuştum 10 Aydr kullanmadık kullan kullanmayan annenlere ne dusunuyo acaba 🤔
Alparslan616161 ozgealpaslan hiç duymadım e bebeğin yastığını kullandım doğdu doğalı sadece dikkatli olmak gerekiyor çok kalın olmicak ani ölüm riskleri olabiliyor yastığı o yüzden tavsiye etmediklerini bilyrm
Smry ozgealpaslan bizim annelerimiz bize hep kullanmış yani öyle bir zeka geriliğimiz falan da yok şükür, sadece omurga bozukluğu yapıyor. Mesela ben biraz kambur duruyorum sebebini ona bağlıyorum.
minnos004 ozgealpaslan bebekken kafa sekli icin kullanmıştık. Suan 15 aylik olacak hareketlendiginden bu yana kullanmaz. Annem 8 çocuğuna da kullanmis hiç birimizde zeka sorunu da yok omurga sorunu da yok.
Veragillerden Yastık kullanımı omurgayı bozuyor, zeka ile doğrudan bir bağlantısı yok. Kullanılması tavsiye edilmez bebeklerde. Kızım 15 aylık hala yastıkta yatmaz. Ha reflüsü olan bir bebek olur vs. o ayrı elbette.
Hndealnathn 3 yaş öncesi oğluma yastık kullanmadım şuan 2 yaşında kızım var yastiksiz yatıyor.zeka ile bağlantısı yok omurilik gelişiminin olumsuz etkelinemesine sebep olmasıyla alakası var
Birkullanici ozgealpaslan ilk kızıma ilk gündem itibarem kullandım ,bilmiyordum açıkcası kullanılmaması gerektiğini.çevreme bakarak kullandım ama ikinci kızımda daha bilinçliyim .5 aylık oldu hala kullanmadık kullanmayıda düşünmüyorum