AFC kızlar oğlum 2 ay 8 günlük saat 00.40 da mama yedi az önce de emzirdim saat 4 oldu uyandırsam mı yoksa kendi uyanmasını mı beklesem gündüz daha sık mama yiyor, gece 2-3 öğün belki birde emziriyorum rüya öğünü gibi
Yamaninannesiiiiii AFC Doktorum 1.Aydan sonra bile uyandırma dedi bana yoksa gece uykusu olmaz dedi bende dinledim zaten o 2 3 saatte kalkıyordu şuan bizde 65 günlüğüz bende uyandırmıyorum acıkınca uyanıyor kendisi.Ki ben uyandırınca asla emmiyor ağlıyor.Uykuda emse belki uyandırırdım ama emmiyor o şekilde kaldırınca 🥰
Cemre_-53 AFC geceleri üç saatdan fazla geciktirmeyin rüya öğünü yapin uyandırmadan emzirin emecektir zaten
Tazeanneveminigi AFC canim biz 2 ay 11 günlüğüz. Ben de senin gibi geceleri hep kaldiriyordum altını falan alıyordum 2 hafta öncesine kadar. Burdaki postlarda okudum kaldırmayın gece uykusu olmaz vs. Gerçekten kaldırmadım o zaten kendisi acıkınca uyandi. Baktım çocuğa kendisi geri uykuya geçiyor. Hiç altına ellemedim. Gece uykusu ortaya çıktı. Doktoruma sordum sakın kaldırma dedi. Gece uykusu onlar için de bizim için de önemli. Onlar aç olunca zaten durmazlar merak etme dedi. 😍🥰
ysmsrltn_ AFC çünkü uyanık haraket ediyor uyanıkken hatta daha sık idrar yapar vucüt acıkıyor haraket halinde
purpleblue AFC annem de diyo zaten sizin bebek bakmanız bi değişik diye 🙂 biz uyusa diye dört gözle beklerdik siz uyuyan bebeği uyandırıyosunuz diyo😅 napim dedim doktor ne derse insan ister istemez dinliyo
AFC ysmsrltn_ gerçi doğru biz bile acıkıyoruz gün içinde bebeklerden bazen çok şey bekliyoruz yesin uyusun uyanmasın 😂😂
ysmsrltn_ Bugün 5 aylık ben genelde çok geç yattığım İÇİN gece uykusuna geçmeden bi besliyorum sonra uyumadan önce saat kaçta gece bir kere besliyorum uyandırmadan memeyi veya biberonu sokunca içiyo zorlamıyorum istemezse ağzından düşüyor zaten gazını çıkarıp yatırıyorum
fatedogan AFC benim bebeğim 1 ay 5 günlük hiç kaldırmıyorum açıklığında kendisi kalkıyor zaten doktorum da dedi kaldırmayın artık dedi
AFC fatedogan sus sus bizde öyleyiz her gece 😂 bu gece nadir gecelerden uykum açıldı benimde postlarda dolaşırken
Ceyda33 Uyandirmayin artık uyku rutini oluşturun. Acıkınca kendi uyanır. Siz mudehale ederseniz sık uyanmaya alışacak ve ileride zorluk çekersiniz. Derin ve sağlıklı uykuya büyüme hormonları açısından ihtiyacı var. Akişina bırakın bebeğiniz size ihtiyacını vakti gelince söyler.