Senem1234 Merhaba Anneler Fiyatları uygun tutmaya çalıştım. Bu siteden ve malum uygulamadan bir çok şey sattım. Ürünlerim temizdir. Eğer bir yerinden defo varsa belirtirim ve fiyata yansıtırım. 2 adet Eşofman takımından ufacık defo var benim aldığımdada vardı. Onlarıda fiyata yansıttım zaten. Bunarada ikinci el uygulamadan sayfama girip bakabilirsiniz daha cok çeşit kız erkek bebek kıyafeti mevcuttur. Nike Airmax Lila rengi 21 numara ayakkabı 250 Tl Kirazlı Elbise 12-18 Ay 80 tl Kot pantolon Tayt Lcw 12-18 ay 50 Tl 2 li Elbise Takım Lcw 12-18 Ay 75 tl Civil Pudra renk Eşofman Takımı 18-24 Ay 50 tl Gri renk Eşofman Takımı 18 ay 50 tl
Mrym383838 Canım benim 2 kızım var biri 1 yaşında diğeri 2 elinde kız kıyafetleri bu yaşta varmitoplu hani daha uyguna satarsan almak isterim burada belki aciklayamam ama suaralar maddi manevi çok zor kizlarmla süreçten geçiyoruz 3 umuz yardımcı olursan çok mitlu olurum 🙏🙏
Senem1234 Mrym383838 merhaba diğer gönderilerden de bakabilirsiniz yada ikinci el satış uygulaması kullanıyorsanız oradanda bakabilirsiniz