ada-58 Irem5 4 ay 23 günlükken lokal anestezi ile ettirdik, sünnet esnasında doğal olarak bişey hissetmedi ama 1. Gün çok ağladı, 2. Gün biraz daha azaldı ağlaması3. Gün ara ara ağladı,4. Günde iyileşti.çok zordu hatırlamak istemiyorum :(
Gokturk_ Irem5 sünnetçi doktor eve gelip yaptı çok temiz steril yaptı herşeyini kendi yaptı lokal yaptı uyuşturup iğne ile ☺️o gün zorluk çektim o kadar sonra alıştı 27 günlükken
Irem5 Busrasil bizimde 6 aylık ama genel yapılmasını söyledi doktorumuz süreçleri farklı olur sanıyorum
ada-58 Irem5 bebeğin kilosuna göre anestezi şekline karar veriliyor. 8 kilo sanırım maksimum sınır lokal anestezi için biz tam sınırdaydık acil karar alıp yaptırdım
Busrasil Lokal de kolay oluyor her türlü bebek bişey anlamıyor zaten bizimki sadece doktor ve hemşireler maskeliydi uyuyodu hatta uyanınca karşısında onları görünce ağladı yoksa hiçbir hissiyat yok onlarda
Busrasil Irem5 aslında 3-4 günde ağlamaları huysuzlukları bitti tam bir hafta bardak kullandık krem ile birlikte daha sonrasında tam kavuşması 1 ayı buldu dikişlerimizde erimeyen yerlerde var daha ama bebekten bebeğe değişirmiş
Busrasil Irem5 Irem5 orda doktor genelde anlatıyor ama karton bardağın yarısını kesiyosunuz onu koyup bezi kapatıyorsunuz ben bir hafta bardak krem yaptım ama arkadaşım bir aya yakın bardak kullandı onunki daha kolay geçti bide benim bebeğim yüzüstü uyuduğu için zor iyileşti aslında
ada-58 Irem5 benim bebeğim her şeye ağlayan bi bebek değil. Ona rağmen çok ağladı. Bardak kullanın kesinlikle. Bir de oyun, şarkı mümkün olduğunca bebeği mutlu edip oyalamak onu da rahatlatıyor. Ağlayınca unutacağı şeyler yapın ilk gün çok işe yaramıyor ama zaman geçtikçe algısı açılıyor
Semaaa39 55 günlükken klipsli yöntemle olduk. Benim için zor bi süreçti. Çünkü canı yancak diye gğnlerce kendimi yedim bitirdim. İğne yapılırken ağladı bende onla ağladım. Sonrasında ilk gün sancılı çiş oluyor ozamanda ağladı bende ağladım. Sonrasında kremler vs rahat geçirdik çok şükür. Klips geçenlerde çıktı şimdi iyice normale döndük. Ama şimdiki aklım olsa daha küçükken yaptırırdım. Çünkü şuan herşeyin daha çok farkında
MH2022 Irem5 bence doğum hikayesi gıbı her çocuğunda sünnet hikayesi baska 3aylıkken yaptırdık lokal anestezi sadece ayaklarını bağlıyorlar o yüzden ağladı 10dk bile surmedi ilk çisini yaparken mızırdandi. Karton bardağın yarısını koymuştu doktor bigun duracak dedi ve asla bardak koymamız gerektiğini söyledi diğer günlerde krem verdi bol bol onu sürdük ıkı gün sonra yapısıklık olmasın diye masaj yaptık ve tam iki hafta devam ettik hergun suya soktuk 10dk oylece suda bekletin demişti. Normalde aşırı huysuz değil zaten hiç zorlanmadım 1ay geçti üstünden dikişte kalmadı çok şükür 🙏🏻 normal altını falan bağladım herhangi bir sorunla karşılaşmadım