Rabiakorkusuz 4 buçuk aylık bebeğim için yazdı doktor hırıltısı var diye acaba kullanmam doğru mu sizin fikrinizi de bilmek isterim çok fazla uyku yapıyormuş denedik ve öğrendik
Hellomoto Rabiakorkusuz alerjik öksürük için kullanilabiliyor bizim doktorda yazdı ama kızarıklık vardı bedeninde öyle yazdı hirilti için doğru olurmu bilmiyorum ama ben bebek vicks sırtına sürün derim bide buhar verin hiriltiya iyi geliyor
Cemre_-53 Rabiakorkusuz bnmksi de ya alerjiden ya hırıltılı dan dolayı verirdi belli bir damla söylerdi gece yatmadab önce verirdim öyle uyku problemimiz olmadı şükür uzun süre kulanmadik ya beş gün ya yedi gün gibi biseydi
Wolverine Rabiakorkusuz Üst solunum yolu enfeksiyonu için de kullanılıyor Doktor bu yüzden yazmıştır Alerjik şurup olmasında sakınca yok yani. Öksürük krizi yaşayan çok minik bebekler oluyor. Astım Bahar alerjisi vs gibi hastalıklara iyi geliyor.
Yildiz52 Rabiakorkusuz alerjik derken rahatlatıcı yani hastalığın ileri gitmeisne sebep olmasın diye veriyor doktor bizde öksürük için hep kullandik
Rabiakorkusuz Evet nebülizatör aldım ona da serum fizyolojik ve ventolin hazırlayıp kullanıyorum birde cortair var sma sadece hırıltıya bu kadar ilaç yazmasını anlayamadım ha antibiyotiğe de başlıycaz
Yildiz52 Rabiakorkusuz anladım canım nefes alışları falan kontrol et sen gene takipte kal inşallah rabatlatmistir ilaçlar bişey olmaz Allah korusun çocukları usutmus demekki yavrucak sırtı terlerse hem değiştir yada havlu köy teri sogursa üstünde düzelmez geçmiş olsun
Guleryuz99 Rabiakorkusuz Alerjiye bağlı hiriltisi var demek ki doktorunuz verdiyse mutlaka kullanın biz 5 aylık başlamıştık kullanmaya alerjisi tuttukca veriyordum evet biraz uyku yapıyor ama çokta rahatlatıyor