Yorumcu1anne Kızlar çocuğumu çişe alıştırdım. Ama her çişe gitmesinde üstünü çıkarmak zorunda kalıyorum çünkü üzerine sıçrıyor. Birde tam klozete denk gelmiyor dışarıya işiyor sürekli olarak dışarda özellikle çok zorlanıyorum nedir bu işin basit çözümü 🤦♀️
Bebitom_3 Yorumcu1anne biz daha bırakmadık ama otururken pipisini kendi aşama doğru tutuyor kaç aylık oğlunuz
metehnn Yorumcu1anne oturtugunuzda pipisini aşagı doğru tutarsanız sorun ortadan kalkar siz gösterin biraz sonra o kendi kendine o şekil tutmaya başlıyacak biz 25 aylikken biraktık bezi suan 33 aylik ve kendi ne zaman otursa tutuyo sıçramasın diye 😊
Yorumcu1anne Nursenmrc oturarak yaptırsamda aynı ayakta yaptırsam da aynı. Aparat aldım klozet için onu kullanıyorum
Mircet Yorumcu1anne oturak mantıklı olabilir.Ön tarafında çıkıntı gibi şey var ya.Benim kızımda 30 aylık, üç hafta oldu neredeyse tuvalet meselesine başlayalı.Çiş diyince bi ürperti geliyor 😂
Yorumcu1anne Mircet Başlarda çiş demeyip altına yapma olayımız vardı birde üşendiğinden gitmezdi şimdi onu çözdük bu sefer heryer çiş banyo yıkamaktan çocuğu yıkamaktan kıyafet yıkmaktan sıkılmış durumdayım 🙇♀️