Semrakrhn38 kizimin islak mendilini doğdu doğalı yikayarak kullaniyorm genelde yikiyorum hametan krem kullaniyorm gecirirdi o ama altinda bi pisiklik var surekli bi oluyor bi olmuyor ama buaralar sık goruyorm neyden olur aceba
Deletedmom0091 Semrakrhn38 canım ıslak mendiller pişik yapıyor bezini her yenilediğinde muhakkak yıka altını suyla sonra kurula gerektiğinde hanedan sür ben ıslak mendili sadece kaka temizlerken kullanıyorum ve hemen gene yıkayıp kuruluyorum hiç pişik olmadı
Htcsmtklc Semrakrhn38 Benim oğlum da aynı şekilde. Emziriyorsanız çiğ domates ve narenciye tüketmeyin. Doktorumuz böyle söyledi.
Semrakrhn38 Deletedmom0091 aynen bnde islak mendili surekli ilik suyla yikarim kakasindada cogunlukla yikarim altini ama bisey var ya okdr dikkat etmeme ragmen oluyor
Semrakrhn38 Htcsmtklc yaa domates yaparmiymis bnde bu aralar bahceden domates geliyor oyle yiyorm ondanmidir aceba
Semrakrhn38 Elsaa sari yuzlu hametan kullaniyorm dogdu dogali aslinda bize iyi gelen oydu bi kac tane denedim gecirmemisdi bide onu denerim
Htcsmtklc Semrakrhn38 Evet maalesef😔 Çiğ domates yeme dedi doktorum. Pişmiş domatesi de abartma dedi.
Elsaa Semrakrhn38 benim oğlumda olmuştu pişik onu sürdüm ve geçti , 2-3 tane başkalarını aldım onlar geçirmedi