Elifdeniz Merhabalar, geçenin bu saatinde süt sağmaya çalışıyorum deliricem haliba. Ben doğum iznim bitince rahat olsun diye şimdiden süt biriktiriyorum bebeğim 56 günlük elimde lansinoh manuel ve medela tekli elektrikli pompa var. Doğum yaptıktan sonra ikisini de kullanmıştım ve o zamanlar ikisinden de memnundum. Şimdi sütüm var biliyorum yani hissediyorum da elle bakınca ama bir damla çıksın diye 5dk uğraşıyorum en son elimle sıkıyorum pompayı bırakıp. Bu pompaların çekim gücüne mi bi şey oldu, kullanıp da memnun kaldığınız ne var ya da deneyerek alabileceğim bir yer var mı?
HasanSinemKurt Elifdeniz bendede aynısı oldu ekektrikli medela var süt var biliyorum ama az çıkıyo sütü uzun süre sağmayınca ama düzenli sağınca çoğalıyo sanki anlamasdıöö 😂😂
Deletedmom266 weebaby nin tekli pompasini kullaniyorum.bende ise dinecegim icin sut stokluyorum.sabah aksam 175er ml sagiyorum.xok memnunum pompamdan
Mom120 Philips avent manuel pompa kullaniyorum cok memnunum. Bazen meme ucu tam oturmadiginda cok az geliyo ama tam yerini bulunca cok iyi sagim yapiyo. Siz de elindekilerinize dikkat edin isterseniz bazen insan dalip gidiyo uc tam oturmamis oluyo