Mystery2 Kızlar süt sağımı yaptığınızda kaç cc süt çıkıyor bir sağısta ve kaç saatte bir sağım yapıyorsunuz
Alpmommy_ Mystery2 benim bebişim de 1 ay 11 günlük ben genelde emzirme işlemi bittikten sonra bebeğim bir göğüsten doyup diğerini emmediğinde yada kısa emdiyse ve bir sonrakinde de tam boşaltmadıysa sağıyorum rahatsızlık verdiği için, emdiği göğüsten genelde 30-40 cc arası emmediğinden de 90-100 cc arası çıkıyor.
kuzeyinannesi2023 Benim bebeğim 6 haftalık, zamanına göre değişiyor 3 saatte bir sağarsam 90cc ancak çıkıyor biraz daha beklersem (4-5 saat toplam) 150 maksimum. 90 bebeğimin yeme sıklığına yetmiyor mesela mama takviyesi yapıyorum
Turanefebengu kuzeyinannesi2023 merhabalar 90cc anne sütü bebeğinize yetmiyor sütü verdikten sonra mama takviyesi yapıyorsunuz anladığım kadarıyla doğru mudur? Biz de öyleyiz sütümü sağıp veriyorum doydu zannederken meğer doyuramıyormuşum mama takviyesine başladım. 90cc anne sütü sonrası ne kadar mama veriyorsunuz mesela benim bebeğim henüz 1 aylık
Adenimin Turanefebengu benim kızım da 1 aylık 95 cc süt artı 1 silme kaşık bebelac gold 1 numara veriyorum 40 cc suya
kuzeyinannesi2023 Turanefebengu evet doğrudur :) sizin bebiş de iştahlı demek ki maşallah♥️ 60cc yapıyorum ben bazen yetmiyor o zaman 30cc daha ek yapıyorum benimki göbüşü şişmeden uykuya dalamıyor. Ağzını kilitleyip içmek istemeyene kadar veriyorumm
Turanefebengu kuzeyinannesi2023 ahh çok şükür yalnız değilmişim… Asla doymak bilmeyen bir oğlum var, üstelik karnını doyurmayı biraz geciktirsem ortalığı birbirine katıyor. Bazen 120cc mamayı tekte içiyordu yavrum endişeleniyordum bağırsaklarına problem olacak veya midesini ben genişletiyorum diye. Gerçi verince içiyor vermeyince çok ağlıyor tek derdi karnı tok olmak. Sizinkine de maşallah nazar değmesin bizim karnımız doyunca uyuyup kalıyoruz 💕🥰🥰☺️kuzeyinannesi2023
kuzeyinannesi2023 Turanefebengu ah aynı biz, maşallah kesinlikle! Aksi olsa üzülürdük asıl :) doktor bir şekilde kendi sütünü içir yeter ona daha sık emzir mamayı kes dedi emzik ver dedi ama kıyamıyorum sizin gibi aynı :)
Turanefebengu kuzeyinannesi2023 benim maalesef memeyi de pek almadı sütüm geç geldiği için baştan mama verdik çocuk aç kalmasın diye. Sütümü sağıp veriyorum artık aman vitaminini alsın karnı doysun o bana yeter diyorum artık
Mystery2 Benim bebeğim 7 aylık pldu bugün ve 2 aydır meme reddş var gündüz hiç emmiyor sadece gece 2 3 kez emiyor. Gündüz de 2 kere sagabiliyorum zamanım olmuyor bebeğim çok hareketli devamlı kucağımda durmak istediği için sağıma ayıracak vakit kalmıyor ve sağdıgımdada en başta 120 sonra 90cc şimdi 60 cc çıkıyor git gide Azalıyor sanırım göğsüm hiç dolu dolu değil zaten 2 yaşına kadar emmesini o kadar isterdim ki bundan sonra memeye tekrar dönmez mi acaba göğüsleri süt dolduracak neler yapılabilir yenebilir psikolojim çok bozuldu gerçekten
kuzeyinannesi2023 Turanefebengu benim de başta sütüm gelmedi ama zorlaya zorlaya sağdık şırınga ile besledik. Karışmak gibi olmasın ama silikon uç ile emzirmeyi deneyin derim, biz öyle alıştık emmeye 😊 anne bebek arasındaki bağ için en önemli şey emzirmekmiş♥️