Annesinin-Kuzusu Kızlar bugun oğlanı 1 yaş aşısına götürdüm fakat sağlık ocagındaki ebeyle tartıştık o yüzden götürmek istemiyorum özeldeki doktorumuza direk gitsek onda aşı oluyor mu orda vurulabiliyor muyuz yoksa aşıyı alıp oraya mı gitmemiz gerekiyor bilgisi olanlar yazabilir mi
Melike97 Annesinin-Kuzusu ben özelde doktoruma yaptırıyorum sağlık Bakanlığı aşılarının hepsi özel hastane de bulunuyor ücretsiz oluyor sadece hepatit b aşısı sıkıntısı varmış 6. Ay da sağlık ocağında yaptır dedi normal de hep kendi doktorumuza kontrole gittiğimiz de olduk
Miniz Annesinin-Kuzusu Medicalpark takipliyiz biz. Bizim tüm devlet aşılarımız oradada var. Sadece verem aşısı olmuyormuş onuda sağlık ocağında yaptırıyoruz. Diğerlerinin hepsini ücretsiz (ücretsiz dediğim doktor muayenesi oluyoruz doktorumuz yazıyor bir kağıt yani doktor muayene parası ödenmesi gerekiyor) yaptırabiliyoruz.
Annesinin-Kuzusu Melike97 Miniz Cok teşekkür ederim kızlar su zamana kadar keşke sorsaydım sizlere devlettekilerin gereksiz egolarını cekmezdim 🥲