Betul-08 Kızlar bebeğimin poposunun iç kısmında 8-10 adet sivilce gibi şeyler vardı doktora gittim mantar dedi krem verdi başına gelen var mı en hızlı nasıl geçirdiniz daha sonra tekrarlar mı korkuyorum
Gryffindor Betul-08 Kremleri düzenli kullandım geçti çok şükür. 10 aylıktı mantar olduğundan şimdi 18 olacak tekrarlamadı.☺️
Kaynana-elti-gorumce Betul-08 bnmde bebeğimde olmuştu pişik kremi kullandım geçti mantar miydi bilmiyorum ben kapalı kalmasına sebep buldum yine olursa bende götüreyim
Mukaddesaksoy Betul-08 benimde oğlumun olmustu antibiyotik kullandığı için olmuştu benim oğlanın mantar kremi ve bepanthol pişik kremi ile karıştırıp uygula demişti mantar kremi ağır demisti 3 güne geçmişti şükür 🤲
Betul-08 Gryffindor çok şükür çok üzüldüm gerçekten nasıl böyle bişey yaptım doktor kaşınır dedi birde inşallah hemen geçer
Gryffindor Betul-08 Doktorumuz senin yaptığın ve ya yapmadığın bir şeyden dolayı olmaz. Kakada bir miktar mantar vardır hafif bir pişik de mantara çevirebilir demişti. Bir süre ıslak mendil sürmeyin ılık suyla yıkayın ara ara havalandırın kısa sürede geçer inşallah. Bizimki bayağı ilerlemişti
Betul-08 Gryffindor evet sizede aynısını söyledi ıslak mendili bıraktım 5 dk havalandırıyorum kupkuru yapınca kapatıyorum
Betul-08 Kaynana-elti-gorumce yani bende açıkçası öyle bişey beklemiyordum sandalyede çok oturdu diye oldu sanmıştım sağlık ocağına götüreyim bi dedim doktor mantar diyince çok üzüldüm geceleri bebeğin sık sık uyanıyor mu dedi evet dedim kaşındığı içindir dedi vicdanımla oynadı resmen doktor hemen iyileştirmem gerekli
Kaynana-elti-gorumce Betul-08 eyvah benm kızımda sık sık uyaniyor ama hep öyle uyanıyor meme aliskanligj gerçi o sivilceler yokta biraz pişik gibi