Sfanr Arkadaşlar 7 ay önce doğum yaptım ve doğumdan bir ay önce mantar olusttu halaa geçmedi fitiller kremler artık bıktım cinsel hayatınızda etkliyor ne yapabilirim nasıl çözüm bulcam buna ben 😞😞😞
Wolverine Sfanr Düzenli tedavi ve eşinin korunması ile. Bol su için, iç çamaşırlarinizi utulemeden giymeyin. Genital bölgenizi nemli bırakmayın. Geçmiş olsun
Kaynana-elti-gorumce Sfanr bol su içmek, vajina için probiyotik kullanmak en önemlisi vajina içine su gelmesini engellemek vajinanın içinin özel bir ph vardır kendine has eğer oraya su girerse oh bozulur ve mantar oluşur
Sfanr Wolverine ahh ahh yapamdgim kalmadı günde kaç iç çamaşırı degsityorum ama gerctekn bıktım aetik
Wolverine Sfanr Neyin tetiklediğini de bulmak gerekiyor. Bu çok değişik illet bir hastalik. Ama cinsel ilişki sırasında eşin kondom kullanmadığı müddetçe sürekli tekrar edecektir. Çünkü senden eşine, eşinden sana geçmeye devam edecek.
Sfanr Wolverine 15 gündür ilişki yasak dedi dokotr fitil verdi falan ama banamsin demiyor eşimde ilaç verdi ki ilimizde olmadı zaten
Muhends_anne Devamlı kullandığınız veya aralıklarla kullandığınız bir ilaç varmı? Bazı ilaçların yan etkisinden dolayıda olabiliyor arkadaşımda böyle olmuştu ilacı kesip fitil kullanınca geçti.Geçmiş olsun
printhelloworld Sfanr maliyet kısmını bilmiyorum doktorum instagram hesabında bununla alakalı bir yazı paylaşmıştı orada görmüştüm başıma gelmedi klinikleri arayıp bilgi alabilirsiniz