Prenses_annesi04 123456sdsd ya çıkarmazlar ki onalr yüzünden böyle şeyler oluyo ki durumlarda çok iyi evleri arbalari var isteseler bı yere girerler bı süreliğine ama amaç ezmek
emine04 Prenses_annesi04 hayrlısı alpaslan mahallesi ezgi düğün salonun o tarafta demi orasıda çarşya yakın deylki
Prenses_annesi04 emine04 evet yakın değil biz buraya mecburen girmiştik zaten şimdiki ev çarşıda istiyorumda ev yok iste
Oglusgul Bende aynı durumdayım 20 günlük bebeğim var ev sahibi evden çıkın çok ses oluyo dedi eşim asgari ücretle çalışıyo 6binden aşagı ev bulamıyoruz Allah ıslah etsin böyle insanları 😔
Prenses_annesi04 Oglusgul Allah belalarını versin bize bunu yapıyorlar ya Rabbim onalrida evlerinde barındırması bişey demiyorum ben
_YanakReisinAnnesii Prenses_annesi04 sözleşmeniz ne zaman bitiyor? Sözleşme bitmeden çıkmak zorunda değilsiniz daha sonrasında da ihtarname çekebilir size o zaman da 6 ay vaktiniz var . Strese girmeyin haklarınızı kullanın. Bir an da ev bulmak taşımak etmek kolay mı küçücük çocukla. Allah bildiği gibi yapsın bu vicdansız ev sahiplerini .
Prenses_annesi04 _YanakReisinAnnesii hakkımı ararım her türlü ama bu gorgusuzlerle hakkımı aradam bile sonradan bela çıkarırlar gerek yok Allah’ın adaletine biraktim