Baharsss Günde kaç kez kaç damla olarak veriyosunuz bebeğim 1 ay 3 günlük 3 öğün 5 er damla şeklinde veriyorum ama yetmiyo gibi sanki
Freedyaq Baharsss biogaia ile kullandım.Sabah saat 6 akşam saat 6 olarak biogaia 5 damla,sab simplex 15
uznnzu- Mavis34 Bize de 15 damla dedi ama Günde 4 kez toplam 15 damla mi yoksa günde 4 kez her seferinde 15 damla mi dedi size
Mavis34 Baharsss ben 10 12 15 damla deneye deneye 3n son günde 4 kez 12 12ser damla kullanarak çorum bulmuştum sende 2 3 gün damla sayısını arttırarak git istersen en fazla 4 kez 15 damlaya kadar verilebiliyormua
Baharsss Mavis34 en fazla 7 ye kadar çıktım ben 😂 ya bide vucut alıştıkça etkisini yitiriyo sanırım o yüzden mi yavaş yavaş artırma istiyo bünye
BebekC Günde 3 kez 15er damla şeklinde kullandım. Yanında da bio gaia kullandım günde 1 kez 5 damla şeklinde. İşe yarıyordu.
Baharsss BebekC biogai bağırsak düzenleyici galiba değilmi bizim kaka yapmamızda problem yok çok şükür sadece gaz çıkaramıyo
Baharsss pnrgns etki ediyomu size ya acilden 3*5 olarak verdiler çocuk doktoruna götürdüm 5 etki ediyosa yine iyi ben 10 öneriyorum dedi
BebekC Baharsss evet bio gaia probiyotik. İkisi birlikte kullanıldığında daha etkili oluyor diye biliyorum. Bize doktor önermişti.
pnrgns Baharsss hiç bir damlanin faydası yok malesef çokta pahalı hepsi almadıysanız almayın derim ben aldığım için bitene kadar kullanıcam ben bide myflor ve sab sim beraber kullandım gene de işe yaramadı