Hayırlısı olsun hakkınızda. Önerim, özellikler kap gibi büyük parçalarda pembe, yeşil, kiremit gibi moda renkler değil de krem, bej, siyah, gri gibi modası geçmeyen renkler tercih etmeniz. Renk katmak isterseniz eşarp ya da şal gibi daha ucuz parçalarla renk katabilirsiniz. Bide özelikler yazın kullanacaklarınızda pamuk oranı yüksek olsun. Polyester ürünler ütü istemiyor, kullanışı kolay ama yazın resmen tesettürü sorgulatıyor (Allah affetsin 😃) şallarımk freshscarp sitesinden almıştım, bazen kampanya oluyor, kışın Medine İpeği şal kullanıyorum ütü istemiyor, nispeten ağır bir kumaş ama kullanımı çok kolay. Lcw outlet mağazalarda uzun tunik, gömlek tarzı şeyler olabiliyor, ben ilk kapanacağım zaman mağazadaki kızlardan yönlendirmelerini istemiştim, onların da suçu yok herkesin aldıklarından verdiler, saç topuz tokası verdiler evlere şenlik. Zaten minyonum, o tokayla eşarp yapınca çok çirkin oluyordu, hiç kullanmadım onu. Kullanmayacağınız şeylere boşa para vermeyin. Bide bebekli hayatta iğne kullanmıyorum. Böyle tel toka gibi kıskaç şeklinde bişey var, eşarp şalı öyle tutturuyorum çeneden. Daha güvenli.