Merhabalar bebeğim 51 günlük bir aydan sonra süt alerjisi ortaya çıktı, daha doğrusu tahlillerde ve alerji testinde hiç bir şeye alerjisi olmadığı çıktı sonuç olarak ama kendim deneme yanılma yoluyla farkettim süt ürünleri, baharat ve yumurta yedğimde oğlumda ürtiker gibi tüm göbek ve sırt bölgesinde(bacak ve kollarda daha az) kabarıklıklar ve fısırtılar oluşuyor. Dikkat edip bu besinleri yemediğim günlerde hiç bir sıkıntı yaşamıyoruz ama en ufak mesela sütsüz tereyağsız ev yapımı poğaçanın üzerine sürülmüş az bi yumurtadan bile yediğimde sütümden geçip bebeğimde alerjiye sebep oluyor. daha ufak olduğu için sanırım testlerde güvenilir sonuç vermiyor. Aramızda bu durumu yaşayan oldu mu? Emziryorum ama eğer o gün alerjiye sebebiyet veren bir şey yediysem sütümü sağıp yeniliyorum 1 gün içirmiyorum daha fazla tetiklemesin diye o arada bebelac laktozsuz kullanıyorum.İkinci sıkıntımız bebeğimin 3-4 gündür gündüz ve gece uykusu o kadar azaldı ki max 40 dk uyuyup uyanıyor. aç değil mama takviyeside yapıyorum gazıda yok gayet güzel alttanda üsttende çıkarıyoruz duş bile aldırsam max uyuduğu kesintisiz süre 40 dk daha sonra uyanıp yine saatlerce uykuya dalmıyor toplamda 24 saat içerisinde 7-8 saate kadar düştü gece gündüz toplam uyku süresi benim gibi olan var mı aranızda alerjik durum uykusuzluğa sebep olabilir mi neler yapabilirim uykusunu arttırmak için tecrübeli annelerden dönüş bekliyorum🙏🏻🤲🏻