Bersahefem Merhabalar, Argivit focus kullananlardan bilgi almak istiyorum.İştah açıyor mu boy uzatıyor mu ne gibi faydaları var bağışıklığı güçlendiriyor mu nette bunlar yazıyorda merak ettim Birde kaç çocuklar için kullanılıyor. Deneyenler yazabilir mi teşekkür ederim şimdiden 😄
Sedaalya Bersahefem ben 1,5 aydır kullanıyorum. Kızım 1 yasında bir çay kaşığı kadar veriyorum cidden iştahında fark var şuan için memnunum.
Emi91 Hatta boy uzamasi icin: arı ekmegi, ruşeym ve iğde çekirdeği tozu iyimis baya.. bende kulanmayi düsünüyorum oglum icin su 2-3 aydan beri boy uzamasi/kilo alimi durdu gibi ☹️
Bersahefem Sedaalya trendyoldan yorumlarına baktımda 4 yaş üstü çocuklarda kullanılıyor yazmışlar.1 yaş çocuk için kullanılıyor mu ?? Eczaneden sorarak mı aldınız 1 yaş kullanabiliyor mu diye 😊
Sedaalya Bersahefem doktorumuz almamızı istedi. Kafama göre almadım. Tüm ilaçlar neredeyse +4 olarak yazıyor.
Sedaalya Bersahefem boy uzaması için akşam yatmadan önce vermeniz gerekiyor. İştah için tok karna sabah kahvaltısından sonra verilmeli doktorumuz böyle söylemişti. Kızımın boyu uzun zaten o yğzden kahvaltı sonrası kullanıyoruz
Bersahefem Sedaalya hımm eczaneden mi aldınız trendyoldan mı.Ben de bi eczaneye sorayım 4 yaş altı kullanabiliyor mu diye ona göre kullancam teşekkür ederim bilgiler için 🙂
Sedaalya Bersahefem bu tür ilaçları eczaneden alınması taraftarıyım. İçiniz rahat etsin tabi sorun tekrar. Benim doktorum yazmıştı dediğim gibi aksi bir durum olsa eczanede söylerdi her zaman gittiğim bi eczacı
Bersahefem Sedaalya bağışıklıga da destekmiş oyüzden kullanmak istiyorum.oğlumun boyuda çok uzun yaşıtlarına göre.kilosuda iyi aslında ama boy çok uzun biz de 😂
Bersahefem Sedaalya aynen bende eczaneden alınması taraftarıyım.eczacı arkadaşım var ona sorarım.öyle alırım inşallah faydalı olur 👍 ama eczanede fiyat çok fazla trendyolda daha uygun ama ne kadar güvenilir bilemiyorum