Semanur6007 Çocuğum pişik oldu geçiyor tekrar oluyor doktora da götürdüm ıslak mendil kullanma dedi kullanmadığım halde yine oluyo ne yapabilirm
Ece__ Semanur6007 benim kızım ıslak mendilden dolayı 1 kere pişik oldu. Tru baby diye bir markanın pişik için olan balmını kullandım bir tek o geçirmişti
Semanur6007 Ilkimmmm hametan denedim de fucicort çok iyi geliyo ama dediğim gibi geçiyor 2.gün tekrar pişik oluuyo
Ilkimmmm Semanur6007 sık sık altını değiştir ıslak mendili bırak sadece saf suyla yıka yada alerjik bir durum olabilir yediği şeylerden
Prensesannesiii9 Semanur6007 canım çok geçmiş olsun kantaron yağı sür benm kızımda pişik oluyor bazen bu kadar fazla olmadı ama bizimkide sildikçe kanıyor kantoron yağı sürüyorum hemen geçiriyor birde yedikleride pişik yapabiliyor
orkideSeverim Semanur6007 hametan ile fitoyu bir kapda karıştır onu sür mükemmel birşey doktorumuz önermişti ağır pişiği bir gecede düzeltti
orkideSeverim Semanur6007 rica ederim canım bizde işe yaradı her ağır olduğunda onu kullanıyorum inşallah sizdede yarar geçmiş olsun 🥰
Duygu1629 Semanur6007 arko tüp krem kullan benim kızım daha kötüydü nler neler denedim bı o krem geçirdi hemen etkisini görürsünüz
Prensesannesiii9 Semanur6007 canm netten bakablrsn ben bi ara bakmıştım şuan hatırlamıyorum ama birde ben bezini her değiştirişimde pudra kullanıyorum oda çok işe yaramıştı bizde kullanmadığım pişik kremi kalmamıştı kremler hiç bi işe yaramadı