Ecemilay uykusuzpanda 2.5 aylıkken verdim rezene çayını ama şekersiz olarak nane ya da Reyhan verebilirsiniz daha erken içireceksiniz
Mercosey Mrvsmt2502 valla internete yazsalar görürler aslında. Rezene genotoksik mi yazsan çıkıyor aslında 😂😂😂
Evrencakar uykusuzpanda bebeğime 3 aylıktan beri veriyorum. Şırıngaya çekip veriyordum ilk zamanlar. Şuan 7 aylık yarım çay bardağı veriyorum
Ipek222 Evrencakar şans eseri gördüm ve hala yaptığınız için tamamen iyi niyetli uyarmak istiyorum bitki çayları da ilaçlat gibi vücutta metabolize olurlar yani karaciğer ve böbreği yorarlar lütfen böyle birşey yapmayın
Sibelmuc uykusuzpanda bize hastanede vermeye başladılar bile. Ben de içtim bebeğime de verdim. Kimyon rezene de iyi ama en iyisi Kimyon çayı.
Gokce_anestezi uykusuzpanda Bebeğinize 6 aydan önce anne sütü ya da mama alıyorsa mama dışında hiçbir şey vermemelisiniz🙏🏻Bağırsakları şu an asla hazır değil 1 çay kaşığı bir şey olmaz diyenlere de bebeğinizin midesinin zaten o kadar küçük olduğunu hatırlatmak isterim.Sevgiler 🌸
Sibelmuc Gokce_anestezi Bize hastanede üçüncü günden itibaren verdiler,doktorumun gaz önerileri listesinde de olduğu için kullandık,buna ek olarak kimyon fitili de vermişti. Bilip bilmeden yorum yapmam ama tabi her bebek farklı.