Suveyda Merhabalar bebeğim 3 Aylık. 4 gündür akşam 7 veya 8 gibi gece uykusuna geçiyor. Acıkınca emip tekrar uyuyor fakat bez değişimi yaptığımda uyanıyor ve uyumasi çok uzun sürüyor siz geceleri bez değişimi yapıyor musunuz ? Saatlerce çişli kalsa pişik olmaz mı?
sseymanur Suveyda bu kullandığınız beze bağlı olabilir ben Prima premium care kullanyrm geceleri sadece çiş yaptığı için sorun olmadı bugüne kadar akşam sekiz gibi uyur ve sabaha kadar o bez kalır hiç de sızdırma pişik gibi sorunum olmdi
Bebegimm1 Suveyda kaka yoksa değiştirmeyin sabaha çişten pişik olmaz merak etmeyin bana doktor gazını bile rahatsız değilse çıkarma demişti uykusu bölünmesin diye
Myagmurr Suveyda valla kesinlikle bez değişim önermiyorum güzel bir bez kullanın ve 1 beden büyük olsun biz bez değişimini kesince gece uykularımız düzeldi
Lilybaby Suveyda benimki de aynı 3 aylık ben de gece premium care takıyorum sabaha kadar duruyor kakasını bazen yapıyor bazen sabaha kalıyor ama altını açıp uykusunu açmıyorum. Uyumadan önce çinko oksitli kremini sürüyorum pişiği güzel önlüyor
defnemommm Kuzum 7.5 aylık ve uzun zamandır gece bez değiştirmiyorum. Normalde kullandığımızdan bir numara büyük kullanın geceleri ben öyle yapıyorum 🤗
superisi__ Aynı sorunu bende yasıyorum cogu zmaan değiştirmiyorum simdilik pişik olmadı . Sizde deneyim pisik olmazsa bez değişimi yaparsınız
Haticeeee123 sseymanur nasıl uyutuyorsunuz kaç aylık bebeginiz 3 ayligiz asla 12 1 den önce uyumuyor 1 de uyudugunda da 4 gibi uyanıyor hem emip üstüne bide mama yediği halde
Saada Bebeğim 7 aylık, 5 ayından sonra bezini değişmedim geceleri, her akşam banyo sonrası bezini takıyorum, sabaha kadar yetiyor, bazen iyi takmadığımdan mı nedir sızıntı yapıyor, o zaman elbiselerini falan çıkarıyorum, uykusu bölündüğü içinde uykuya geç dalıyor
Perianasi Kaka yapmadığı sürece bende değiştirmiyorum. Sabah uyanınca en az 15 dk altını açık bırakıp havalandırıyorum
sseymanur Haticeeee123 dokuz aylık su an o zamanlar her akşam saat sekizde uyuyacga odaya geçirirdm çok zor uyuyodu ama her gün pes etmeden aynı saatte uyutmya çalıştıkca zaman içinde duzeliyr herhangi atak problemi bir huzursuzlk olmazsa sekizden sonra uyuyo şu an
Sdmgc Suveyda gece uykusuna yatırmadan mutlaka değiştiriyorum sonra sabah uyanınca değiştiriyorum bir daha problem olmuyor hem uyanmamıs oluyor
karelmomyy Suveyda oğlum doğdugu zaman değişiyordum annem değiştirme alışkanlık olmasın büyüyünce sorun olur uyanır demişti. O zamandan beri gece bez değişmiyorum sadece gece sızma yaparsa eğer bi büyük numarasını kullanğyorum. Pişikde olmadı. Normalde pişik yapmayan bi bezse gecede yapmaz. Tabi bu sizin bebeğinizin cildinede bağlı deneyip görmelisiniz
_Goktugunannesi__ Suveyda 7 aylık oğlum gece kendisi uyanıyor ya o zaman değişiyorum uyanmadığı zamanlar da sabah kalktığında değişiyorum güzel temizliyorum biraz havalanıuor krem sürüp bezliyorum tekrar pişik olmadı şimdiye kadar birde oğluma ait bi yazma var onu dikdörtgen katlayıp bezledikten sonra bel kısmına sarıyorum bezi sızdırsa bile yazma ıslanıyor sadece üstüne geçmemiş oluyor
Gulumser6 Suveyda Bebegim 2.5 aylık olduğundan beri geceleri bez değiştirmiyorum. Kakasını yapmıyor uyurken uyanınca yapıyor. İdrarı da çok sıkıntı yaratmıyor bebeğine zaten idrar pişik yapmaz diye biliyorum
Gulumser6 Suveyda Geceleri sık sık bez değiştirseniz bebek ona alisiyormus ve hep uyaniyormus geceleri.
2cocuk_1anne_ Suveyda benim de oğlum 4 ay 1 günlük Değiştirmiyorum doğduğu zaman her uyanmada kala yaptı değiştirdim sonra değiştirmedim kaka yaparsa alıyorum onu da yapmıyor uykusu bölünmüyor Kızım var 3 yaşına girecek onu da aynı yaptım değiştirmedim
Prensesannesiii9 Suveyda hayır olmaz pişiği kakalı bez kaldığı zaman olur kaka yapmadığı sürece gece değiştirmenize gerek yok
Haffuse Hayir cisten ziyade, kaka pisik yapar… Zaten bezler sirilsiklam birakmiyor ki… Kaka yapmadigi surece degistirmene gerek yok