34663466 Kızlar sızınde basınıza geldımı böyle bişey nasıl atlattınız neler yaptınız. Çok korkuyorum bısey olcak dıe
Byz25 34663466 benim kızımda 3 ay 12 günlük bizde de öksürük, hırıltı var. Uyku esnasında birden nefesi felan kesiliyo. Acile götürdük burnunu temizlediler. Bizede sık sık burnunu temizleyin balgam birikmesin dediler. Enjektör ve serum suyuyla açıyorum burnunu
Teomom1 Benim oğlum 20 günlükken balgamlı öksürük yaşamıştı ve doktorumuz ilk üç ayda öksürük mutlaka takip edilmeli ve hemen doktora göstermelisiniz demişti. Çünkü öksürük hemen ilerliyor yeni doğanda. Hemen doktora götürün derim.
34663466 Teomom1 bugün götürdüm bızde antıbıyotık aldık inş ıyı gelır kaç gün kullandınız antibiyotigı
Bsuzen Geçmiş olsun. Benimde kızım 2 aylık onda da sürekli öksürük oldu arka arkaya öksürüp kendini kusturuyordu balgamdan dolayı. Boğmaca dedi doktor çok ilerlememişti. Doktor antibiyotik yazdı şimdi daha iyi. Doktora gösterin bence
34663466 Bsuzen bızde kullanmaya baslıycaz inşallh ıyı gelır korkuyorum bı yandan da Sıze hangı antibiyotigı vermıstı kaç gün kullandınız canım
Teomom1 34663466 bizimki çok küçük olduğu için bir hafta hastanede yattı ve ilacı damardan aldı. 😔 Çok şükür ki atlattı. Eminim sizinki de atlatacaktır. Çok ciddi olsaydı yatış verirdi. 😇
Bsuzen 34663466 amin inşallah ben de çok korktum inşallah tekrar hasta olmazlar çok küçükler kıyamıyor insan
34663466 Bsuzen vallahı kıyamıyor insan canım aglamaları çok kötü oluyo inş atlatırız bı daha gelmez basımıza
34663466 Teomom1 inşallh canım bız aslında salgına yakalandık ilk babanne yakalandı ve çocuğumu elınden dusurmedı hıc ondan gectı öksürük bugazda hırıltı bugünde götürdüm antibiyotik aldık inş atlatırız hemen
Teomom1 34663466 off yakının olan insanlara öpme, kucağına alma demek daha zor oluyor ama olan çocuklarımıza oluyor. Keşke kendiliğinden akıl edip öpmeseler. Umarım bebiş en kısa sürede iyileşir. 🥰
34663466 Teomom1 inşallh canım inşallh en çok ıstedıgım şey bu ne güzel hasta olmadan 3 aya gırmıstık inşallh ilaçlar sıfa olur da yavruma ıyılesır.
Bsuzen 34663466 uyku kısmını anlamadım ama zamansız ağlamaları oldu. Büyük ihtimalle mideye giden farklı şeyi sindirmekte sıkıntı çekti. Karnı ağrıdı sanki
34663466 Bsuzen benımkıne antibiyotik uyku yapıyo canım verdıgım zman uyuyo sızde de oldumu dıe sordum
34663466 Byz25 bende sabah öğlen akşam acıyorum canım. Atıbıyotık vermedıler mı? İstanbul dayım randevu bulamıyorum kı doktoruna gotırcem yavrumu da
Bsuzen Byz25 ben de ilk başlarda açtım burnu doluydu sonradan balgam ve öksürüğe dönüşünce antibiyotik içtik yarın beş günü tamamlayacak antibiyotiği bırakıcam inşallah tekrarlamaz