Sedacyln Kızım 1 yaşında ve sanırım artık yastıkta yatmak istiyor. Birlikte uyuyoruz kafasını kaldırıp benim yastığıma koymak istiyor sürekli ama benim yastığım ona uygun değil. Sizler ne zaman yastık kullanmaya başladınız anneler? Ve hangi yastığı önerirsiniz
Hayatbanavaykikivayvay Sedacyln 1 yasindan sonra bebek yastigi verdim incecik ama yastikta uyumuyorlar sariliyorlar 😂
Ece__ Sedacyln benim kızım 1 yaşında,hiç yastık kullanmadım şu ana kadar.zaten yastık kullansak da yastıkta yatmaz çünkü yatağında gece sürekli yer değiştiriyor:)
Dolores Sedacyln 1 yaş oldu gündüz uykusunda yastıkta uyuyor ama gece uykusunda 1 saat sonra yastığı atıyor istemiyor
Uras21 İlk 4 ay reflü ve aşırı kusmadan dolayı belinden yukarısını yastıkta uyutuyordum reflüsü gidince bıraktık şuan 26 aylık halen kullanmıyor gece aşırı dönüyor diye yastıkta rahat uyuyamıyor
Sedacyln Hepiniz aşağı yukarı aynı şeyleri yazmışsınız kızlar teşekkür ederim. Benim kızımda sürekli dönüyor beni yataktan atıcak derecede deli yatıyor😂ama belki yastık kullansam dahamı rahat uyur fiye düşünüp post açtım. En iyisi bir süre daha yastık kullanmamamak😂