Yagruz06 Mrb benim 7 aylık ikizlerim gece saat 1 gibi mama veriyorum gece 3 te yatıyorlar 6 gibi kalkıp tekrar mama veriyorum geç uyuduklari için 12 1 gibi uyanıyorlar mama vermek için uyandırmali mıyım sizce kendileri uyanmiyor yani 5 6 saat bişey yemiyorlar
ikizannesi000 Yagruz06 maşAllah sabah 12 1 gibi mi uyanmıyorlar benim ikizler de aynı gece 3 defa falan bazende sabaha karsı uyanır içer uyurlar ama sabahın ilk işiklarında kalkarlar
ikizannesi000 Yagruz06 hem uyuyorsa bırak uyusun dinlensin acıksalar zaten kalkarlar büyüdükleri içim ek gida da alıyorlarsa doymuyorlar ki uyuyorlar
cogulsahis Yagruz06 sizinkiler geç uyumuyor sabahlıyorlar uyku saatlerinizi acilen düzenleyin derim benimkilerde 7 aylıklar 20-21 de uyurlar gece bin kere kalkarlar sabah 6-7 arası tamamen uyanırlar. Bu aylarda uyuyan bebeği uyandırmaya hiç gerek yok.
Yagruz06 ikizannesi000 ikizannesi000 değil mi bende aynısını dedim aciksalar kendileri kalkarlar zaten
ikizannesi000 Yagruz06 ewt hiç ellme huysuz oluyorlar bnde zamansız uyandırıp bir yere götürsem falan dinlenip kendi kalkasalar mutlu oluyorlar hiç endişe etme :)
Yagruz06 cogulsahis haklısıniz ama ne yaptıysam düzelmiyor 8 9 gibi uyutuyorum uyanıyorlar bidaha uyumuyorlar ne yapicam bende bilmiyorum
cogulsahis Yagruz06 6 da besledikten 2-3 saat sonra uyandırın olmazsa oyalayıp gündüz uykusu yaptırın gündüz uyuyamadıkları için gece uyurlar belki o şekilde düzenlemeye çalışın ilk zamanlar zorlanırsınız ama bu şekilde daha zor gece gündüz kavramları olması lazım size de zor