Melihaa Bebeğinizin kıyafetlerini kaç dercede yıkıyorsunuz ben hep miniye atıyordum çok kirlenmiyo diye ama biraz düşününce çiş kaka falan bulaşıyo biraz yüksek atayım diyorum siz kaç derecede yıkıyorsunuz
NaimeYilmaz Melihaa 30 ama Kaka olduysa 50de sadece kakalı camasırı yokıyorum . 9kılo makınada 2 parca dönup duruyor 😊😊
tgc Melihaa 40 derece de yıkıyorum kaka çıkınca beyaz sabunla elimde citiliyorum sonra makinaya atıyorum yada o bölgeye aspirin sikip atıyorum 1.30 saat de yikatiyorum
Tky58 Ya benim makinenin bebek programı 60 drcede 2.5 saat yıkıyo bi de her şeyi minik atıyorum boş boş çalışıyo öyle yıkamıyım mı o kadar yani 😯 Acemi anneyim idare edin😌
Duygual Kakalıysa 90 da yıkıyorum valla yoksa çıkmıyor. Şimdilik hiçbi şeyi küçülmedi. Kakalı çişli değilse 30 da yıkıyorum. Zaten bi gün giydirip çıkarıyorum kirli olmuyor. Geçenlerde carefour da satılan green clean diye bitkisel bi leke çıkarıcı aldım elde bile kaka lekesini çıkardı, öylr makinaya attım. Sevdim bu leke çıkarıcıyı tavsiye ederim