Aybars_seyma Merhaba güzel anneler. Üç aylık bebeğe rezene çayı ne kadar verilmelidir? Ve siz hiç verdiniz mi?
Htcates Aybars_seyma merhaba ersene çayı bebeklere veriliyor mu ilk defa duyduğum için soruyorum benim bildiğim bol süt olsun diye anne içer ve sütle bebeğe geçer
nazliicank Aybars_seyma doktorumuz verebilcegımızı soylemıstu bıze bebegım cok sevmemıstı o aylarda. 30 cc yapabilirsiniz demişti
Yasemin38 Aybars_seyma bizim doktorumuz önermemişti hiç vermedim canım psikomotor gelişimini etkilediği için
Aybars_seyma Htcates evet hem sütü artırıyor hem de bebeğe bir çay kaşığı verilmesini öneriyor bazı doktorlar. Bir de bebeğin ilk 12 ay gelişimi ile ilgili bir kitapta okumuştum. Üç ayı geçen çok gazı ve gece uyku sorunu olan bebeklere verilebilir diye.
Ozgzcn Aybars_seyma ben yenidoğan zamanında verdim 15 16 günlüktü 1 çay kaşığı veriyordum doktor önerisiyle büyük ölçüde gaz sorununu geçirdi
Ozgzcn Aybars_seyma ben yenidoğan zamanında verdim 15 16 günlüktü 1 çay kaşığı veriyordum doktor önerisiyle büyük ölçüde gaz sorununu geçirdi
Ozgzcn Aybars_seyma artı ben sezeryan olduğumda ilk içmem gereken şeyin rezene çayı olduğu söylendi bendede çok işe yaradı oğlumada verdim bir sıkıntısını görmedim
ilydylmz Kafa karistirmak istemem ama bir yerde 4 yaşından once kesinlikle verilmemeli diyor. Ben çocuğuma kısa bir süre verdim kolik olduğu icin sonra cesaret edemedim. Ama kimyon deneyebilirsiniz. Bir de papatya çayı rahatlatıyor