EsrAren Kızlar 3 4 gün önce ilk dişimiz çıktı oğlum normalde çok iştahlı bir bebekti ama bu diş yüzünden hiç bişey yemiyor doğru düzgün zorla bir iki kaşık verebilirsem o. Suyu bile içmek istemiyor alıştırma bardağıyla veriyorum ağzına ne uzatırsam kafayı çeviriyor sizde de böyle oldu mu ne yapabilirim ne kadar sürer bu durum 🤦♀️
Aslananne1 EsrAren evet 9 aylık oğlum 4 gündür dis yüzünden çok istahsiz hiç bisi yemek içmek istemiyor
Linaamom EsrAren aynı durum bizde de var hoş önceden de çok iştahlı değildi ama diş zamanı daha çok zorladı bizi özellikle inatlaşma var üstünü bile giydirmiyor altını değiştirince kaçıyor huzursuz sürekli yanından ayrıldığım an ağlıyor🤦🏻♀️ bu arada 9,5 aylık ikinci dişi de patladı gitti😀
EsrAren Linaamom bizi tarif ettiniz 😂 bizde 3 gün sonra 8 aylık olacağız inanılmaz sinirliyiz üzeri kirlenecek diye korkuyorum 😂🤦♀️ ilk diş ne zaman çıkmıştı sizin
Linaamom EsrAren 8,5 aylıkken ilk dişi çıktı şimdi 9,5 aylık oldu ikinci patladı ya gerçekten atak zamanlarından daha fena geçiyor hırçınlık var kız bebek benim de😢altını açtığımda kaçında her yer kaka oluyor bzm🤣anında kayıyor elimden 😭
EsrAren Linaamom çok zor gerçekten Allah yardımcımız olsun hepsi gelir geçer kıllarına zarar gelmesin yeterki ama bişey yemeyince kötü hissediyorum kendimi 🙁