Egeninannesi_11 7 mart oğlumun 1. yaş günü akrabalar arası bişey yapıcam nasip olursa sizce ikramlık olarak ne yapabilirim bildiğiniz güzel tarifler varmı anneler konseptimiz Safari hayvan konsepti
2minika Egeninannesi_11 şimdiden doğum gününüz kutlu olsun 1 ay kadar önce bende yaptım 🤗 mercimek köftesi , sarma , peynirli poğaça, patatesli midye börek, ekler , kabak tatlısı , yaş pasta vardı ☺️
Glrmila Egeninannesi_11 8 ocakta kutladil bizim menuyu yazacagim fikir. Olabilir Peynirli poğaça Su boregi Tuzlu kurabiye ev yapimi Kuru uzumlu cevizli ev yapimi kurabiye Renkli patetes toplari Minik truflar Yaprak sarma Yogurtlu makarna salatasi
Gamzecoskun Egeninannesi_11 ben de ocak ayında yaptım safari konsept bir masayı konsepte göre hazırladım çikolata topları üzerine safari kürdan, Safari kek kaplarında magnolia yapıp üzerine bumbo kraker koydum. Safari pasta yaptım. Diğer masada ikramlıklarım vardı: -poğaça(sade) -kruvasan börek(mozarellalı) -starbucks kurabiye -tahinli cevizli kurabiye -tuzlu kurabiye -yoğurtlu kereviz salatası -yaprak sarma yaptım. Arkadaşlarımda şalgamlı bulgur ve çiğköfte yapmıştı. Yemek saati kutlama yaptığım için doyurucu bir menü olmuştu.
Ysnm1 Egeninannesi_11 Peynirli börek Patatesli börek Poaça Yaprak sarması Yogurtlu tavuklu salata Patatesli toplar Üzerine ekleyeceğim ama karar veremedim
Nehirasu Bizde ocakta yapmıştık akşam saatlerinde olunca Tavuklu salata Poğaça zeytinli ve sade Su böreği Mantarlı pide Havuç topları Yaprak sarması kuru patlıcan ve kabak dolması Fındık lahmacun Tatlı olarak 1 çeşit yapın zaten pasta olacak Ayrıca çocuklar için mısır cips vs