Kzydogu21 Merhaba arkadaşlar ilk bebeğim erkek şuan ikinciyi düşünüyorum ama Çin takvimine göre yapmak istiyorum Çin takvimine uyup doğru sonuç alan arkadaşlar adet döngünüze mi yoksa yaşınıza göre mi hesapladınız
baykuskiz_ Kzydogu21 ya guzel kardeşim zaten yuzde 50 sans var ne olabilir tutan da olur tutmayan da 😁
Gamzeeyigun Kzydogu21 valla ben çin takvimine göre yapmadım ama yakın çevremden kendimden hesapladigimizda doğru çıktı gerçekdir değildir bisey diyemem zaten 2 seçenek var Rabbım hayırlı evlat versin kız ya da erkek sağlıkla gelsinler
Kzydogu21 baykuskiz_ Haklısınız ama doktorumun Çin takvimine uymamı önerdi yanıldığını görmediğini söyledi
Hndealnathn He çin takvimine göre olan kızım şuan 10 yaşında ve erkek😁zaten %50-50.bak ikinciyi oluruna bıraktım kızım oldu mesela doğal yol hiç uğraşı yok🤷erkekte olabilir di başımla beraber.sag ve sağlıkla olsunda gerisi boş
Kzydogu21 Hndealnathn Tatbiki öyle hepimizin dileği sağlıklı olması ama insanız yani ikinci bebeğimizin cinsiyetini farklı olsun istiyoruz bizde herkes gibi
baykuskiz_ Kzydogu21 haha ya o ne bicim doktor 😂 hadi bakalim doktoru curutuyorum cocuklarim ikiz biri kiz biri erkek cin takvimine gore kiz olmasi gerekiyordu 😁