Haticeakll Kızlar 3,4 gündür aşırı huzursuz sürekli ağlama halinde geceleri yarım saate bir ağlayarak uyanıyor ve 3,4 gündür kakasını yeşil yapıyor bugün de ishal olmuş sebebi nedir sizce yani yeşillik felan da yemedim ben hiç 7 aylık olacak 5 gün sonra
davudun_annesi Haticeakll Merhaba, ek qıda veriyormusunuz. Benimde bebeğimde oluyor bazen. Bizimkisi soğuk olduğunda oluyor doktor öyle dedi. 7 buçuk aylık oğlum
Serap0733 Haticeakll mama yiyorsa o da sindiremediği için yeşil yaparmış :/ öyle yazıor nette ya da yeşil yapraklı yerse
Sblatc Haticeakll şu an bizde de aynı sorun var bi kaç gün önce ateşlendi sonra ishal oldu ateşi sadece 1 gün oldu ve yüksek değildi fazla. Şimdi de yeşil kaka yapıyo biraz sulu oluyo normalde böyle olmazdı. İshal mi değil mi anlamadım yeşil kaka normal diyolar ama bazen koyu yeşil oluyo. Benim kızım 1 yaşında diş çıkarırken böyle olmadı hiç
Haticeakll davudun_annesi ek gıdaya da geçtim aslında ama pek bişey yemiyor sadece yoğurt veriyorum ara ara yediklerimden tattırmaya çalışıyorum o kadar dişi henüz çıkmadı o yüzden olabilir mi acaba çok fazla huzursuz çünkü
davudun_annesi Haticeakll patates kabak püreleri verin, ben blenderden geçirip veriyorum. Patates, havuç, soğanı kaynatıp öüre yapıyorum. Bayılıyor güzel yiyor
Haticeakll Serap0733 yok emiyor sadece üşütünce yeşil yapar derler doğru mu acaba ya huysuz olmasa sıkıntı yok normalmiş yeşil kaka ama çok huysuz sürekli canı yanıyor gibi ağlıyor bi bağlantısı var mo acaba diye tedirgin oldum
Gecemmm Haticeakll aç olduğu icin de olabilir, yeşil kaka doğal. Benim kızımda aynıydı korkuyodum bişey yedirmeye sutümun yettigini dusunuyodum çok huzursuzdu. Yedirmeye başladıktan sonra değişti
Serap0733 Haticeakll ya üşütünce mevzusunainanmıyorm ben o zaman benm kızım her gün üşütüyor😂 üşüten bebek sürekli hasta olur neyse huysuz olması diştendir muhtemelen
Haticeakll Serap0733 evet işte yeşil kakanın normal olduğunu da duymuştum biliyordum aslında ama aşırı huysuz olduğu için tedirgin oldum ben
Haticeakll Duygu1629 ya bence de öyle çünkü çok huysuz böyle canı yanıyor gibi ne bileyim deprem bölgesindeyiz çocukla ordan oraya sürüklendim üşüttü demekki
Ferda- Ben buraya yazmıştım Demir ilacından olur demişlerdi bi süre bıraktım kullanmadım normale döndü sonra yine başladım yine yeşil yaptı .Ek gıda da yeşil kaka yapıyormuş doktorum söyledi tadım da olsa yapıyor sanırım