Hzrymn Benim bebeğim de bir kaç gün sonra 3 aylık olacak , uyutuyorum 5 dk da geri kalkıyor , onunla ilgilenmekten başka hiçbir iş yapamıyorum, delircem sanırım en sonunda 🤦🏻♀️ aşırı sabrımı zorluyor , artık dayanamayıp ağlıyorum
Moliva MH2022 bu dönemden geçerrken bende çok sabırsızdım çok ağlıyordum kolumda duruyordu koynumda uyuyordu cidden uykuya direnmeler falan en son bende delirdim bi gün bin pişman oldum onun için daha zor bir durumken benşm stresimle hepten zor oluyordu tavsiyem sinir bastığı an bebeğinizi eşinize bırakıp nefes almanız 15-20 dk kadar çünkü bu ataklar bitmiyo bitince 5.ayın ortalarında 30 günlük bi tane daha var oda aynı biz şuan onu yaşıyoruz
Moliva Karamelam büyüme atakları vardır bebeklerde belli haftalarda başlar belli sürelerde olur ve biter bittiği zaman çocuğunuzda gelişimsel farklılar olur
Leyla1938 Bizde yeni 4 ay 1 günlük olduk ama son 5 gündür atak dönemi girdi sabah uaynainca 1 saat sonra uyuyan kızım 3 4 saat oldu uyumuyor bütün gün uyumuyir hep kucak da gezdir beni diyor öldük valla 🙈😂
Nurberamom Prematur1 https://hesapliyor.com/bebek-atak-haftasi-hesaplama/ Bebeğin doğduğu değil doğması gereken tarihi yazıyorsunuz